Vappusuunnitelmia ja kuulumisia

Ajattelin kirjoitella teille vähän siitä, mitä meille kuuluu muuton suhteen. Ensinnäkin, kun vihjaistiin asunnon tulosta myyntiin paikalliseen ryhmään, emme osanneet odottaa niin suurta kiinnostusta, saatika sitä että todella saataisiin tarjous asunnosta. No, niin vain kävi ja ylihuomenna tänne tulee kuntotarkastaja ja kahden viikon päästä kaupat on toivottavasti saatu päätökseen. Tuntuu hurjalta ja haikealta ajatella, että kesällä täällä asuu uusi perhe joka luo uusia omia muistojaan näiden seinien sisällä. Tuntuu myös hurjalta, että me vietämme kesää täysin uudessa kaupungissa, sisustamme (toivottavasti) uutta kotia ja opettelemme elämään uusilla huudeilla. Meidän tulevasta kodista ei siis vielä ole tietoa, mutta pientä toivoa on ilmassa, kun mies menee keskiviikkona katsomaan yhtä erittäin varteen otettavaa kohdetta, jonne pääsisi muuttamaan heti kesäkuussa! Meidän kodin tulee tosiaan olla tyhjillään 8.6 mennessä... saa siis pitää peukkuja, että löydämme kodin jossa voimme aloittaa luomaan uusia muistoja ja tarinoita. 


Jos kaikki siis menee hyvin, meidän muutto on 5 viikon päästä, pitäisi siis todella alkaa pakkailemaan ja katsomaan tavaroita läpi. Sellainen hyvä juttu tässä kaupungista toiseen muutossa on, että tulee varmasti hävitettyä ihan kaikki turha tavara pois! Olen hieman jo aloittanut ja lahjoitin paikallisessa facebookryhmässä yhtä ja toista meidän pihalta, möin lasten pieniä vaateita pois ja kuvasin ylimääräisiä huonekaluja myyntiin... tästä se lähtee! Jos kaikki menee niin kuin uskallan nyt hieman haaveilla, kerron teille pian lisää, nyt yritän kuitenkin olla vielä innostumatta... Hätäsuunnitelmana on, että asustellaan hetki mun äidin luona Kuopiossa, mutta kyllä mä kovasti toivon, että siltä vältyttäisiin. Olisi vain niin ihana päästä suoraan omaan uuteen kotiin. 

Tänään vappuillaan pienempien poikien kanssa ja pyörähdetään Somianan vapputapahtumassa heidän uudessa ihanassa liikkeessään. Laitellaan kotiin vähän vappujuttuja ja illalla saadaan isoveli ja isikin Rukalta kotiin! Luvassa ehkä hieman herkuttelua ja yhdessäoloa...

Huomenna olisi vuorossa Vappuhulinoita torilla, vanhojen autojen ihastelua ja ruokailua miehen siskon luona. Trampoliini pitäis vissiin kasata myös, jotta pojat pääsisi hyppimään. Ja onhan meillä tottakai myös munkkia ja simaa, ilmapalloja unohtamatta. 

Ihanaa vappua kaikille! 

Ei kommentteja

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3