-10,6

Tänä aamuna meidän lämpömittari näytti talvisia lukemia ja maa oli kuurassa, mittarin lukema oli -10,6 astetta! Siinäpä saikin kiireen keskellä alkaa kaivaa toppavaatetta kaapista ja lämpöisempää kenkää eskarilaisen jalkaan... No toppavaatteet onneksi vielä mahtuivat, mutta talvikengät jalkaan työntäessään Oliver tokaisi ettei varpaita voi suoristaa, eli kenkäostokset edessä.
    






































Ensi viikolla vietetään syyslomaa ja syksy alkaa olla jo aika hyvin takanapäin näillä leveysasteilla. Viikonloppuna täällä jo hieman sateli lunta ja eilenkin aamulla oli valkea maa. Meillä taidetaan hieman jo odottaa kunnon lumisateita ja pulkkamäkeen pääsyä. Minun puolestani lunta ei ihan vielä tarvita, lenkkeily kuivalla maalla on hieman mukavampaa... Jospa siis saisimme nauttia kauniista syksystä vielä hetken, tai ainakin syysloman yli. Odotan kyllä ensi viikon aikatauluttomuutta jo kovasti, saa nähdä mitä kaikkea me keksitäänkään lasten kanssa.



Kynttilät tulille ja viltin alle kahvikupin kanssa hetkeksi, sitten odottaakin pyykkivuori... Jos joku on nähnyt pyykkikorin pohjaa, voisi kertoa kannattaako sitä edes tavoitella? Onko se niin siisti juttu? No, ainakin se on mun tavoite toistaiseksi...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vauvan sänky

String system muutti olohuoneeseen

Vauvan hoitotaso (näin alkuun)