2014/10/28

Sinne meni syysloma

Sinne meni syysloma ja arki rullaa taas. Syysloma vietettiin kotona ilman ihmeempiä tekemisiä. Leivottiin, kokkailtiin, shoppailtiin, puistoiltiin, käytiin ravintolassa, herkuteltiin ja nautittiin. Eilen eskariin meni iloinen poika mukavan loman jälkeen, eikä arki tunnu yhtään niin pahalta kuin toissa viikolla.

Viime viikolla myös talvi muistutteli itsestään ja saimmekin "nauttia" kunnon talvesta yhden päivän.  Perjantaina satoi lunta koko päivän aamusta iltaan, ja meidän oli tarkoitus selvitä valokuvaukseen kävellen... Luojan kiitos mieheni ehti lopulta heittää meidät autolla loppumatkan, sillä lunta oli tiellä jo yli 10cm eikä aura-autoja näkynyt missään. Voin kertoa, että saatoin luetella muutaman "ei niin kauniin sanan" mielessäni tarpoessa hangessa rattaiden kanssa, kun isompi laahustaa perästä huutaen "mä en jaksa, mä en halua kävellä". No, loppu hyvin, kaikki hyvin. 


Meillä oli siis vihdoin Petruksen 1-vuotis valokuvaus, ja napattiin samalla muutama yhteiskuva pojista. Kuvaus meni hyvin ja Petrus hurmasi kuvaajan katsoen koko ajan kameraan hymyillen ja irvuillen. Yhteiskuvissa hän keksi alkaa halailla isoveljeä, ja voinette kuvitella kuinka mun sydän suli katsellessa sitä touhua! On nuo mun ipanat vaan aika ihania<3 Nyt sitten pitäisi malttaa pari viikkoa odotella koevedoksia.


Kuvausten jälkeen hyppäsimme bussiin ja jatkoimme päivää kaupungilla. Rankan kuvaushetken jälkeen Petrus veteli makoisat parin tunnin päikkärit ja me saatiin Oliverin kans shoppailla ja syödä rauhassa. Kotiinkin sain muutaman pikkujutun hankittua ja hankintalistaankin taisi tulla muutama uusi juttu... Kunhan saan nurkat kuntoon niin napsin kuvia.


Viikonloppu häämöttä mielessä, saan täyden autollisen ystäviä Kuopiosta kylään ja kunnian järjestää heille päivän täällä Oulussa! Tämä vaatii ihan oman postauksen, mutta vasta kun päivä on pulkassa, koska joku heistä saattaa lukea tämän, enkä voi paljastaa liikaa ;)

Ihanaa viikkoa kaikille!
2 kommenttia:

  1. Tulikohan mun edellinen kommentti.. No anyway, oon kade tosta lumimäärästä! Täällä vaan tulee vettä ja vähän jännittää saadaanko lunta edes jouluksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihana kun oli valkoinen maa. Lauantaina alkanut vesisade vain on valitettavasti jatkunut tähän päivään ja vienyt lumen mennessään. Viikonlopun ennuste taisi onneksi näyttää taas lunta, olen toiveikas. Ja toivottavasti saadaan valkoinen talvi koko Suomeen!

      Poista

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3