2015/07/27

Koti kuntoon ja reissuun... sekä syksyn jännitystarinan alku!

Nämä mun tekstit tulee nyt hieman nurinkurisessa järjestyksessä, mutta ehkä blogin nimikin antaa sen anteeksi... silleen sopivasti sikin sokin kuitenkin vain. Ennen kesälomareissulle lähtöä mieheni lähti aamusta siskonsa luo poikien kanssa, jotta saisin siivota rauhassa. Tavarat oli siis pakattu ja kantelin ne ovelle odottamaan autoon pakkaamista ensi töikseni, sitten laitoin hihat heilumaan. Kuunasin, puunasin ja järjestelin, onhan kotiin paljon mukavampi palata kun siellä on puhdasta ja siistiä.

No, kuten moni tietää miehiä saa aina odottaa ja niinpä tälläkin kertaa olin siivonnut kodin, laittanut itseni ja tavarat odottivat valmiina ulkona... kahvitkin siinä ehdin juoda. No, koti oli siisti ja aikaa tuntui olevan, niin nappasin aikani kuluksi muutaman kuvan sieltä täältä kotoa.


Kuvissa itseasiassa näkyy myös pieni kurkistus Petruksen huoneeseen ja herran uuteen sänkyyn, joka oli mieletön kirppislöytö! Niistä lisää myöhemmin...

Toisaalta tämä kotipostaus on juurikin ajankohtainen juuri tänään, sillä arvatkaa mitä! Kirjoittelin aiemmin siitä, että mahdollisesti laittaisimme kotimme myyntiin tässä kesän/syksyn aikana (kurkkaa tästä: 104m2)ja niinhän me sitten saimme yhteydenoton ja lopulta tämä yhteydenotto johti ehdolliseen tarjoukseen, jonka me hyväksyimme. Edessä on siis jännät ajat. Viikonloppuna bongasimme talon, johon ihastuimme molemmat ja nyt vaan sitten toivotaan, että meidän talon ostajat saisivat nopeasti omansa myytyä ja me pääsisimme unelmiemme kotiin. Yritän olla innostumatta liikaa, eihän sitä tiedä hyväksytäänkö meidän tarjousta, tai ehtiikö joku ennen meitä, mutta onneksi asioilla on tapana järjestyä ja yleensä vielä parhain päin ja kaikella on tarkoituksensa, mutta nyt kaikki peukut pystyyn!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3