2015/07/21

Täällä ollaan, ihan lomalla!

Tietokone sanoi poks ja näppäimet lenteli ympäri lattiaa - hups! No, pahempi oli säikähdys onneksi, kuin lopullinen tulos. Yön levon jälkeen avautuminen vei lähes puoli tuntia, mutta lopulta tuttu ääni toivotti minut tervetulleeksi koneen äärelle! Joten lupaan tällä viikolla ahkeroida blogin kanssa useampaan otteeseen. 

Tässäpä päätin siis miestäni odotellessa autokaupasta kirjoitella pikaiset kuulumiset. Meille kuuluu hyvää, tosi hyvää oikeastaan. Koko perhe lomailee nyt toista viikkoa ja vielä ensi viikko edessä, eli helteet ois kivoja, vaikka hyvältä tää lomailu maistuu viileemmälläkin. Talon suhteenkin ollaan päästy ajatuksissa eteenpäin ja myyntiin meidän koti lähtee ihan virallisesti pian, ellei nyt satu tarjousta tulemaan ennen kuin ehditään välittäjän papereihin nimi laittamaan. Kerron kyllä jos/kun asia etenee :) 

Täällä siis lomailu maistuu säästä huolimatta hyvältä - hieman jätskiltä ja mansikalta, ilmassa on pientä jännitystä ja pieni koululainen laskee päiviä koulun alkuun. Lomalaisen on helppo hymyillä! Pian luvassa juttua meidän kesälomareissusta ja asuntomessu fiilikset! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3