2015/07/30

Syksyn jännitystarina osa 2 - Asuntokauppaa suuntaan ja toiseen.


Meidän asuntokauppoihin liittyvä jännitystarina on saanut tänään jatkoa ja minä en meinaa pysyä housuissani, heh. Kuten aiemmin kerroin, löysimme ihanan asunnon josta jätimme heti tarjouksen, myyjiä tarjous ei ihan miellyttänyt, mutta hinnasta päästiin kuitenkin sopuun ja sitten alkoi jännitys, ehtisikö joku väliin suoralla tarjouksella ennen meitä. 

Tänään teimme aamupäivällä lähtöä kohti Escurial-puistoa (tästä huomenna lisää), kun mieheni sai soittopyynnön meidän talon ostajilta, jotka ilmoittivat, että heidän ostajien ehdot ovat täyttyneet, joka siis tarkoitti sitä, että myös meidän ostotarjouksen ehdot täyttyivät! 

Ette uskokaan kuinka innoissani olen, tai ollaan oikeastaan kaikki, vaikka vaikea tätä on uskoa todeksi. Pitkään on haaveiltu yksikerroksista omakotitalosta jossa olisi takka ja nyt se haave on käymässä toteen. En malta odottaa, että pääsen kirjoittelemaan sisustusjuttuja uudessa kodissa joka on muuten ihana!! 

Tämä kaikki tosiaan tapahtui kovin yhtäkkiä ja yllättävän nopeaa, pitäisi kai alkaa pakkamaan kun tämä nykyinen kotimme pitäisi olla muuttovalmiina seuraaville jo ensi kuun lopussa, ja kuukausihan vaihtuu ylihuomenna. Toivottavasti pääsisimme muuttamaan suoraan uuteen kotiin myös silloin, mutta tämä selvinnee ensi viikolla varmaksi - hyvälle onneksi näyttää! Voi että, mun innostus ei anna nyt tilaa millekään fiksulle, joten taidan alkaa ihastella tulevan kotimme kuvia ja suunnittelemaan sen sisustusta. 

Pus! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3