2015/07/08

Hem Key sivupöytä

Olin jo pitkään haaveillut toisesta pöydästä olohuoneeseen ja eräänä päivänä kaikki ne vaihtoehdot joita olin päässäni pyöritellyt siirtyivät taka-alalle. Yhtäkkiä silmieni edessä oli täydellinen pieni pöytä, juuri sellainen mistä olin haaveillut. Pöytä oli kaunis, keveä, korkeampi kuin nykyinen ja värivaihtoehtoja oli mukavasti. Olin pyöritellyt mielessäni Hay:n tray pöytää korkeampana, Hay:n DJM- pöytää, Artekin e60 jakkaraa sekä Norman Copenhangenin Tabloa, kunnes löysin tämän - Hem Key sivupöydän.


Finnish design shopin ostoskoriin päätyi ensin musta pöytä, sitten koko valkoinen, sitten puinen mustilla jaloilla ja lopulta juuri se, mihin ihan ensimmäinen olin ihastunut, eli puinen pöytä valkoisilla jaloilla. Korkea olohuone kaipasi lisää lämpöä, joten halusin sinne lisää puuta, musta tuntui hetken mielettömän hyvältä, mutta valkoinen on enempi meidän juttu - raikas ja ajaton.
Muutaman päivän odottelun jälkeen pöytä saapui kotiovelle ja kyllä, se on juuri niin ihana kuin kuvittelinkin. Se on kevyt ja tukeva, joten sitä on helppo siirrellä, sohvan vieressäkin korkeus on mitä mainioin ja herkuttelu käy helposti vaikka makuuasennossa, kun ei tarvitse kurotella. Pöydän siis hankin Hay:n kaveriksi, ja sen kaveriksi se kyllä myös sopii, korkeus on just soppeli ja pyöreän muodon ansioista sen voi asettaa niin vierelle kuin kulmaankin. Tykkään!

7 kommenttia:

 1. Hauska sattuma! Meillä myös Hayn tray ja nyt odottelen hem key:tä finnish design shopilta saapuvaksi! Ja vieläpä juuri samassa värissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä valinta! Toivottavasti tykkäät yhtä paljon kuin me :)

   Poista
 2. Kaunis pöytä ja sopii hyvin hayn tray pöytien kaveriksi :)

  VastaaPoista
 3. Mistä tuo matto on hankittu? Kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei! Matto on House Doctorin Block ja omani olen ostanu Lifestylenordicista. Anteeksi että vastaaminen on kestänyt kauan! On mennyt jotenkin ihan ohi tämä viestisi... Ihanaa loppukesää! <3

   Poista

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3