2015/07/23

Koululaisen huone

Tähän väliin voisinkin esitellä meidän tulevan ekaluokkalaisen huoneen. Pienempi luopui pinnasängystä pari viikkoa sitten ja taas meni huonejako uusiksi.Oliverin huone sai pysyä yläkerrassa, mutta koulun alkua silmällä pitäen siivottiin kaapit ja laatikot, sekä työpöytä läksyjen tekoa varten (vaikka luultavasti ne tehdään jossain ihan muualla kuin siinä, jos poika yhtään äitiinsä on tullut). Kaikille leluille laitettiin paikat lipaston laatikoihin ja yhteen huoneen kaapeista, näin huoneen ilmeestä tuli selkeä ja huone on myös helppo pitää siistinä.
Huoneen pisin seinä jäi kaipaamaan jotain ja sänkyyn pitäisi hankkia uusi päiväpeite, mutta nyt mennään näillä. Kuopion reissulta matkaan tarttui tuo hauska mökkimuistitaulu (H&M Home) ja pojan itse valitsema "koululaisten tyyny" (Ikea), jossa siis mustalla pohjalla laskutoimituksia. Huone stailattiin yhdessä ja omistaja on kyllä varsin ylpeä huoneestaan, kyllä siellä nyt kelpaa leikkiä ja opetella lukemaan.Poika on myös oppinut sinitarran salat ja kaappien ovet ovatkin varsinainen taidenäyttely, josta lähes päivittäin voi bongailla jotain uutta ihasteltavaa.

Koulun alkuun on enää pari viikkoa ja huomaan asian jännittävän jo kovasti, huonekin on pysynyt siistinä ja viikonlopun ohjelmassa on koulurepun osto! Tosin, äitiä taitaa jännittää poikaa enemmän...


5 kommenttia:

 1. Näyttää tosi kauniilta! Meillä on koululaisen huone niin vinksin vonksin, varmaan se pysyisi siistinä jos siellä ei olisi muuta kuin sänky ;) Erityisen ihana tuo koululaisen tuoli :)

  Mukavaa reppuostostelua! Valikoimaa on aivan liikaakin, me käytiin tokaluokkalaiselle jo vähän "nuuhkimassa" valikoimia ja nyt haudotaan mietintämyssyssä :) Kohta ostoksille siis.

  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kiitos! Tuoli oli melkoinen aarrelöytö kirpparilta! Heh, meilläkin on aina ollut huone hujan hajan, mutta nyt tosiaan jokin kumma saa hänet siivoamaan lelut kaappiin leikin jälkeen.. Toisaalta nyt ne on myös helppo siivota kun kaappeihinkin laitoin muovilaatikot joihin lelut voi vaan heittää. Eli mitä enemmän erinäisiä laatikoita sen parempi?! haha.. saa nähdä kauanko tää siisteys oikeasti kestää.

   Mukavaa koulun alun odotusta sinne ja ihanaa loppu kesää!! <3

   ps. saa nähdä minkä repun meidän poika huomenna valitsee kun tätinsä kanssa reppuostoksille lähtee!

   Poista
 2. Mistä toi pieni koulupöytä?

  VastaaPoista
 3. Mistä toi pieni koulupöytä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Pöyä on ikean Micke :) Uskallan suositella, on ollut varsin kätevä ja tukeva!

   Poista

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3