4-viikkoinen pieni hurmuri


Tänään meidän pieni ihme on jo tasan 4-viikkoa! Tuntuu hurjalta kuinka nopeasti aika on mennyt, toisaalta tuntuu kuin hän olisi ollut osa perhettä jo pidempään. Olen rehellisesti nauttinut vauva-arjesta täysillä. En ole kiirehtinyt mihinkään, ollaan vain ihmetelty toisiamme, oltu kotona ja annettu päivien kulua omalla painollaan. 


Pieni herra on jotain niin paljon enemmän kuin osasin toivoa. Hän nukkuu melko hyvin, on virkeä ja tyytyväinen, syö hyvin ja kasvaa. Hän jaksaa valvoa jo melko pitkiä pätkiä ja on koko ajan enemmän kiinnostunut kaikesta. Hän ei liikoja itkeskele, ilmoittaa kyllä nälästä ja vihaa märkää vaippaa - kukapa ei! Hän rakastaa pinnasängyn soivaa mobilea, ihastelee valoja ja tutkailee ihmisten kasvoja kulmat kurtussa. Hän ei viihdy yksin, lempipaikka on sohvalla kun vain joku jutustelee siinä ja tottakai sylissä. Jos meillä käy vieraita hän usein päättää nukahtaa ja viihtyä omassa sängyssä, autoon hän myös rauhoittuu. Päätä hän kannattaa jo tosi hienosti ja sen kanssa saakin olla tosi varovainen, ihan kun ei vielä ole herralla hallussa pään alas laskeminen. Uskallan myös väittää, että sain eilen ensimmäisen hymyn, ja niitä mä odotan kyllä jo kovasti lisää! Hän siis on vaan niin ihana etten kestä! Voiko omaa lastaan kehua liikaa? 


Taidan elää vielä täysin vauvakuplassa, mutta toisaalta, ei minulla ole mikään kiire täältä pois. Välillä iskee pieni haikeus, että elän tätä ihanaa aikaa viimeisen kerran, mutta ehkä juuri se on myös saanut minut nauttimaan tästä kaikesta niin kovasti. Täällä siis kaikki hyvin, tänään alkaa myös  hiihtoloma ja ensi viikko vietetäänkin sitten poikien kanssa lomaillen. Loman ohjelmassa on ulkoilua, yhdessäoloa ja leipomista, sillä vietämme myös ristiäisiä ensi viikolla. Nyt siis pitäisi hiljalleen alkaa lyömään nimeä lukkoon... Miten tämä onkin näin vaikeaa?! Joka toinen päivä me päätetään nimi ja seuraava alan epäröimään - haha! No, eiköhän me nimi saada herralle, pitänee viikonloppuna päättää jotain... Muuten jää kakusta nimi pois. 

Ristiäisissähän meidän vauva on vasta 5-viikkoa, mutta kun serkku pojille tuli ikäeroa 2 päivää, piti ristiäisiäkin vähän sumplia ja lomaviikko tuntui meille parhaalta järjestelyiden kannalta. Ihana päästä järjestämään juhlia ja saada rakkaita ihmisiä koolle. Voisinpa viikonloppuna kirjoitellakin hieman ristiäissuunnitelmista... Nyt riennän keittiön kimppuun ja pyyhkäisen nurkat ennen kuin vauva heräilee! 

Ihanaa viikonloppua! 

2 kommenttia

 1. Hän on toden totta mitä hurmaavin tyyppi! Suloisuus!
  Hyvää viikonloppua, lomaviikkoa ja kaunista kastejuhlaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, hän on kyllä pistänyt minun sydämen ja pään aivan pyörälle <3 ihanaa viikonloppua sinulle!

   Poista

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3