2014/11/07

Pieni vihreä söpöläinen

Ihastelin viime vuonna monessa blogikodissa pientä söpöä kuusen rääpälettä, joka kaikessa rumuudessaan oli niin söpö ja kaunis, että rakastuin. Kiertelin ympäri ja kyselin, vaan eipä ollut missään sellaista saatavilla, joka paikasta sain kuulla olevani myöhässä.

Eilen illalla pyörähdimme uudessa ideaparkissa ja eksyimme Tokmanniin halvan vaippapaketin perässä. Ja mikä minua tervehtikään suoraan ovella, pieni söpö huonekuusi! Siinä niitä oli pöydällä odottamassa ostajaansa. Olin jo melkein unohtanut koko kuusen, mutta kun näin nuo ihanuudet, en miettinyt hetkeäkään lähtisikö yksi niistä matkaani.


Kotona asettelin kuusen heti uashmaman pussiin ja paikkakin oli heti selvä, se saa tuoda väriä olohuoneeseemme. Block valaisin sai väistyä ja se sai paikan string hyllyltä, johon olenkin kaivannut jotain valaisinta. Hieman meidän täytyy vain Petruksen kanssa opetella, ettei kuuseen saa koskea. Joten välillä joudun nostamaan sen turvaan keittiön pöydälle, mutta ehkä vielä ennen joulua se saa olla rauhassa koristamassa olohuonetta.


Poikien ukki kävi illalla kylässä ja kysyi, että joko teillä on joulukuusi? Johon sai vastauksen Oliverilta, "näyttääkö se susta siltä et siinä on koristeita?" No, niinpä... viherkasvihan se, ainakin toistaiseksi. Joulukuusi saa odottaa joulua ihan rauhassa vielä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3