2014/11/16

Viikko purkissa

Viikko hurahti taas niin vauhdilla, etten (muka) ehtiny kertaakaan käydä kirjottelee tänne. Maanantai-iltana vieteltiin koti-iltaa ja sain päähänpiston lähteä tiistaina kohti Kuopiota. Miehellä oli työreissu edessä ja minulle jäi kerranki auto käyttöön. Niinpä me pakkauduttiin autoon tiistaiaamuna ja ajeltiin kohti Kuopiota poikien kanssa. Ilman kummempia suunnitelmia vieteltiin sitten pari päivää Savon sydämessä, nauttien valmiista ruuasta ja kiireettömyydestä.

Satuin Kuopioon sopivaan aikaan, sillä ystäväni järjesti keskiviikkona lastenvaatekutsut, joissa esillä oli Nosh:in ja Silver Junglen ihania uutuksia. Siellä päästiinkin siskoni kanssa pyörähtämään ja ihailemaan näitä vaateihanuuksia, sekä nauttimaan emännän herkuista. Tulihan sieltä pienet tilauksetkin tehtyä pukin konttiin, ja herkut veivät kyllä kielen mennessään. Kiitos siis emännälle!

Lähtiessä pyörähdin myös perinteisen, tosin erittäin pikaisen kierroksen Ikeassa ja mukaan tarttui kaksi tyynynpäällistä ja viltti, jotka kuitenkin laitoin kaappiin odottelemaan vielä hetkeksi. Ne sopivat sitten jouluisempaan tunnelmaan ehkä paremmin.

Kuopion reissun jälkeen minulle iskee aina sellainen kummallinen "nurkat kuntoon" vimma ja tarkkailen kotia sillä silmällä, että mitä voisi hieman päivittää, voisiko järjestystä vaihtaa vai vaihtaisiko vain tyynyjä ja vilttejä päikseen. Johtunee ehkä äitini uudesta kodista, joka on kuin suoraan meidän unelmista. Esittelen sen joskus teille!

Niinpä päivitin muutaman nurkan kotona. Muunmuassa makuuhuoneen värimaailmaa vaihdoin hieman ja rauhallinen harmaa sai astua kuvioihin. Makuuhuoneeseen kaipailisin sängynpäätyä (joka minulle on luvattu aikoja sitten, mutta miehet!) ja jotain tuolia pinnasängyn entiselle paikalle. Tuolin metsästys siis alkakoon!


Perjantai ja lauantai menikin sitten osittain työn merkeissä ja tänään ollaan vain nautittu perheen yhdessä olosta. Illalla innostuttiin vielä aloittamaan eräs hieman isompi muutos, mutta siitä kerron lisää heti kun homma on saatu tehtyä loppuun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3