2014/11/05

Vain elämää minun tyyliin

Vuoden alussa minua pyydettiin mukaan porukkaan, jossa jokainen vuorollaan järjestäisi oman päivän "Vain Elämää"-tyyliin. Ensimmäistä "Vain Elämää" päivää vietettiin Kuopiossa Tammikuussa, jolloin suunniteltiin myös aikataulua muista päivistä. Minun päiväni jäi viimeiseksi, tuolloin marraskuu tuntui niin kaukaiselta ja nyt päivä on jo ohi.

Homman juju on siis ollut se, että laadittiin budjetti jonka mukaan jokainen sai päivänsä järjestää. Kaikki päivät ovat olleet keskenään erilaisia, joista jokainen järjestäjänsä näköinen. Valitettavasti en ole päässyt kaikkien päivään osallistumaan, koska ne on järjestetty pääasiassa Kuopiossa, mutta ihanan porukan keskellä sekään ei haittaa, eikä kukaan ole ottanut pahakseen jos kaikki eivät ole päässeet. Päiviin on mahtunut niin lenkkeilyä, joogaa, kiipeilyä, uimista, keilausta, juomaa, ruokaa, rentoa oleskelua ja rankkaa bailausta. 

Minun päivääni vietettiin lauantaina täällä Oulussa ja autollinen ihania naisia saapui vain tätä päivää varten luokseni. Ideat päivään sain heti kun minua mukaan pyydettiin ja se teki odotuksesta vielä pidemmän, halusin päästä toteuttamaan ne heti. Tykkään järjestää yllätyksiä, joten en paljastanut päivästäni juurikaan mitään osallisille, vaan kaikki tuli yllätyksenä pitkin päivää. Olen ehkä hieman perfektionisti ja jännitin niin kovasti päivän onnistumista ja tyttöjen suhtautumista, että näin päivästä unia edelliset kaksi viikkoa. 

Valmistelin päivää melko pitkään, varailin juttuja, tein ostoslistaa ja viime viikolla lähetin kaikille kirjeet, joissa annoin hieman ohjeistusta siitä, mitä tulisi pakata mukaan ja pienen vihjeen mihin varautua. 


Hei arvon naiset!


Mahtava vuosi takana, ihania uusia ystäviä ja ikimuistoisa päiviä… Nyt on sitten aika viimeisen Vain Elämää päivämme ja sehän on minun päiväni. Tämä kirje sisältää pienen infon koskien päivää.


Päivä järjestetään Suomen Oulussa 1.11.2014 klo 12 alkaen osoitteessa ...


Pitkän matkan jälkeen olette varmasti kaikki jo nälkäisiä, joten aloitetaan ruokapöydän äärestä. Tällöin lupaan paljastaa myös hieman lisää päivän juonesta.


Mukaan tarvitsette

-        vaatteet joissa tunnet näyttäväsi hyvältä, mutta pystyt myös liikkumaan. (esim. Jumppahousut/legginsit)
-        vesipullon
-        tonttulakin
-        siistimmät vaatteet, joissa kehtaa lähteä illan viettoon
-        meikit (vapaaehtoinen toki)
-        henkkarit, koska ollaan vaan niin nuorekkaita kaikki
-        lakanat ja pyyhkeet (ei pakollinen)
-         

Päivästä selvitäkseen ei tarvitse olla hullu, mutta se voi olla eduksi. Lisäksi päivään on hyvä varautua avoimella mielellä, isolla ruokahalulla, ripauksella joulumieltä, letkeillä lanteilla, huumorilla ja kaikin puolin rennolla fiiliksellä!


Luvassa on hyvää seuraa, ruokaa, juomaa, naurua ja mahdollisia ilon kyyneleitä.


Sydämellisesti tervetuloa!

Toivottaa

Krista


Miten päivä sitten eteni... Heräsin aamulla aikaisin ja pojat lähtivät evakkoon Kuusamon mummulaan. Kun koti oli tyhjä, pääsin aloittamaan siivousta, joka oli jäänyt kiireisen viikon seurauksena tottakai viimeiseen aamuun. Onneksi mieheni sisko tuli pieneksi avuksi ja saimme kaiken tehtyä valmiiksi. Valmistelimme koko päivän ruokahommat ja suunnittelimme aikataulua yhdessä. Kiitos Kaisa! Kello 12:20 ystäväni kaarsivat pihaan ja minä juoksin vielä paniikissa ympäri kotia tarkastellen kaikkea ja napsautin joulumusat soimaan. Suoraan ovelta tytöt pääsivätkin ruokapöydän ääreen joulupuurolle. Minun päiväni kun sai kunnian olla samalla porukan pikkujoulut. Kun olimme saanet vatsamme täyteen, oli aika hypätä autoon ja ajella kohti tanssisalia. Matkalla tytöt arvailivat mihinhän olemme matkalla ja crossfit oli heidän arvauksensa, no eipä aivan osunut! Ensimmäisenä meillä oli vuorossa Voguing-tanssitunti, meidän oma hetkemme supermallina. Pienen malliuramme jälkeen päästimme sisäisen lapsemme valloilleen akrobatian merkeissä, ja olihan meillä lystiä! 

Tällä välin Kaisa kävi laittamassa meille saunan valmiiksi ja kattamassa pöydän. Meille saavuttua suuntasimmekin samantien saunaan ja saunan jälkeen olikin illallisen aika. Tarjosin tytöille ruuaksi raclettea, joka osoittautuikin mahtavaksi valinnaksi, sillä osa ei ollut koskaan ennen sitä maistanut. Racleten valitsin ruuaksi ihan siksi, että se on ihan minun ehdoton suosikkiruokani ja myös oiva seurusteluruoka. Sen ääressä viihtyy hieman pidempään kuin mitä Suomalaiset ehkä yleensä ruokaillessa. Ruuan jälkeen aloimme hieman laittautumaan iltaa varten ja otettiin vain rennosti, nauttien hyvästä seurasta. Kun kaikki olivat valmiita, lähdimme kohti keskustaa ja menimme vielä aktivoimaan vatsalihakset ja avaamaan kyynelkanavat. Vuorossa oli StandUp:ia, joka tällä kertaa nimittäin (ainakin suurimmaksi osaksi) osui ja upposi. 

Pitkän päivän jälkeen olimme kaikki puolenyön aika valmiita nukkumaan ja päätimmekin lähteä takaisin meille. Yöllä vielä naurettiin, juotiin glögit ja syötiin hieman huikopalaa, ennen kuin koko talo hiljeni. Seuraavana aamuna katoin tytöille maukkaan aamiaisen, jonka ääressä kertailimme edellisen päivän, ja koko vuoden tapahtumia, sekä mietimme, mitä keksisimme seuraavaksi.. ehkä Rukan tähtöset. haha!

KIITOS TYTÖT! Valitettavasti unohdin kameran matkasta, ja kotonakin muistin sen vain pari kertaa... 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3