2015/08/27

Muutto ohi!


Huh! Muutto ohi, enkä muuta enää ikinä! Pakkailu suhteellisen vilkkaan alle 2-veen kanssa ei ole herkkua, saatika tavaroiden roudaaminen paikasta toiseen, no nyt se kaikki on hoidettu ja olemme olleet jo muutaman yön uudessa kodissa laatikoiden keskellä. En ole ehtinyt juurikaan laitella paikkoja, sillä työt on mukavasti jarruttaneet hommaa ja lasten kanssa on pidetty rytmiä ulkoilun ja muiden suhteen mahdollisimman normaalina tämän hulinan keskellä.

Nappasin muutaman kuvan puhelimeeni heti kun kaupanteosta ajoimme ihastelemaan uutta kotia. Koti oli puhdas, ja juuri niin kaunis kuin muistelinkin. Edelliset asukkaat olivat jättäneet meille ihanan lahjan, joka on kyllä täysin mun mieleeni! Lisäksi meidän uusi naapuri kiikutti meille suklaakakun muuttopäivänä, aika ihanaa!! Ehkä meidän on aika hyvä täällä...Lupaan esitellä jokaisen nurkan teille, kun vaan saan tavaroita purettua paikoilleen. Ostoslistalla olisi uusi tv-taso ja ehkä pari lipastoa, myös hyllyt pitäisi porailla pian seinille, että saisi tavarat esille. Mutta, voi kuulkaa, meidän uusi koti on aivan ihana ja tuntui kodilta heti kun astui omilla avaimilla ensimmäisen kerran sisään.
Eilen illalla siivosin puoleen yöhön saakka vanhaa kotia ja aamulla kävin vielä tekemässä pienen tarkastuksen sinne, tänään sinne sitten muuttaa uusi perhe luomaan uusia muistoja.


Nyt voin vihdoin keskittyä täysin uuteen kotiin.


Ja kuten moni varmaan tuosta yhdestä kuvasta huomasi, minäkin liityin siskoni painostuksesta snapchattiin, sieltä löytää nimellä Kristavaan ja sinne päivittyy millon mitäkin turhaa ja turhempaa :) 

Ihanaa päivää kaikille, taitaa syksy alkaa kolkutella jo ovella... Taidanpa kaivella kynttilöitä esille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3