2015/08/11

Pakkauspuuhia

Tervehdys vain, täällä kesäloman viimeistä iltaa viedään ja saa nähdä osaanko nukkua ollenkaan, minun pieni aloittaa huomenna koulun! Minä kun luulin olevani melko kovis, eikä kouluun lähtö ole tuntunut yhtään erikoiselta, niin pöh ja pah, tänään olenkin sitten märsännyt pitkin päivää. Mihin katosi se minun vauva joka ruttuisena maailmaan syntyi ja sydämemme heti valloitti... Nyyh. Onneksi voin rehellisesti sanoa, että poikani on reipas ja avoin pieni koululainen, jonka hyvillä mielin koulutielle huomenna saatan. Tänään on soviteltu vaatteita ja pakattu reppu, ilmassa oli jännitystä, mutta myös intoa ja iloa. Huomenna lupaan esitellä teille minun pienen koululaisen!

Muutoin päivä onkin mennyt pakkaillessa. Aloitin jo viime viikolla hieman käymään läpi paperipinoja ja tänään innostuin pakkaamaan jo vaatehuoneesta kaikki talvikamat ja eteisestä osan kengistä, myös keittiön kaapit alkoivat tänään tyhjenemään. Välillä tuntuu että aikaa on vaikka kuinka, mitä tässä edes kiirehdin tämän pakkaamisen kanssa, mutta kun arki huomenna alkaa aikatauluineen ja kiristyy hiljalleen rytmiinsä, niin kaksi viikkoa on hurahtanut ohi huomaamatta, eli varmaan vielä pienen loppupaniikin ehdin saada. 


Sisustuspostaukset siis joutuvat nyt hieman odottamaan, sillä koti alkaa täyttyä laatikoista ja kasseista pikkuhiljaa. En malttaisi odottaa, että pääsen kuvailemaan ja esittelemään teille meidän uutta kotia, ehkä sitä ennen voisin väsäillä  jotain muisteloita vanhoista kodeista jos löytäisin kuvia ja tehdä pienen kollaasin mitä uuteen kotiin on luvassa ja mistä haaveilen.


Ei tämä muuttaminen kyllä mitään herkkua ole, mutta ehkä nyt muutamme kotiin jossa viihdymme pitkään. Huomenna menemme käymään tulevassa kodissamme kun sinne tehdään kuntotarkastus, ehkä se motivoi taas hieman tässä pakkaamisessa... Sen verran voin paljastaa, että meidän tulevassa kodissa on paljon valkoista maustettuna mustalla, siitä on siis helppo alkaa rakentamaan itselle kotia. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3