Olohuone ympäri

Huh mikä viikko takana, huomenna onneksi vapaapäivä ja ensi viikonloppuna edessä miniloma Helsingissä kahdestaan miehen kanssa.

Kiireistä huolimatta olen hieman kerennyt pyöritellä kotia. Olohuone huusi uutta mattoa, mutta rakkaus vanhaa mattoa kohtaan oli sen verran suuri, että oli aivan pakko vielä kokeilla järjestystä toisinpäin. Sen, että sohva olisi keskellä olohuonetta olin ajatellut mahdottomaksi, sillä edellisessä kodissa sitä yritettiin, ja se tiesi monia mustelmia ja hulvatonta menoa, sohvasta kun oli niin kiva hyppiä yli. No, joku fiksaatio päässä kuitenkin sai minut "edes kokeilemaan" ja ihme ja kumma, siinä ei ole kieputtu yli tullen pää edellä alas, vaan siitä on hyvin mielellään katsottu lastenohjelmia aamuisin (ja tottakai vähän riehuttu). Katseluetäisyys on nyt paljon miellyttävämpi ja matto ei enää tunnu juurikaan liian pieneltä.
 Ajatus takasta sohvan takana tuntui minusta hölmöltä, miten sitä takkatulta sitten ihailisi... Mutta nyt kun sohva tuossa on hetken ollut, rakastan takan tuomaa lämpöä, koska sehän tulvii suoraan sohvan nurkkaan, eli täähän taitaa olla tosi hyvä näin. Samalla sain olohuoneeseen myös kaipaamaani hyllytilaa kynttilöille ja muille esineille, kun kannoin pukeutumishuoneessa paikkaansa etsineen bestå-kaapin sohvan taakse.Tuohon Artekin tuolin viereen haaveilen jotain laskutasoa, ehkä pientä tarjoiluvaunua tai hay:n korkeampaa tray pöytää... Myös tuota Marimekon taulua olen tuossa pohtinut, että pitäisikö sen tilalle laittaa stringhylly ja siirtää taulu Oliverin huoneeseen tai eteiseen. Pieniä pohdintoja, jotka varmaan tässä ajan kanssa ratkeavat, kunhan ehtii joku päivä pysähtyä asiaa enemmän ajattelemaan.2 kommenttia

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3