Voihan pimeys

Marraskuu on jo puolessa välissä ja joulu alkaa hiipiä ajatuksiin lähes väkisin. Kaupat, lehdet, blogit ja muut alkavat hiljalleen täyttyä jouluisesta ilmeestä, ideoista ja joulun odotuksesta. Meille joulu hiipii kotiin hiljalleen yleensä ensimmäisen adventin tienoilla, mutta tämä pimeys on saanut minut jo virittämään muutamat kausivalot lyhtyihin. Tänään ajattelin mittailla riittääkö meidän valojen pituus uudelle terassille, vai pitääkö hankkia lisää... Viikonloppuna Oulussa vietetään joulun avausta, jossa myös joulukatu saa kauniin valaistuksensa, joten ehkä silloin voisi viritellä pihalle jo vähän valoa!

En ole ikinä kärsinyt pimeästä syksystä, päinvastoin olen nauttinut siitä, kun saa poltella kynttilöitä aamusta iltaan. Tänä syksynä kuitenkin on tuntunut siltä, että välillä tuo pimeys saa minusta otteen ja väsyttää koko ajan. Aamut on siis aloitettava isolla kupilla kahvia, hyvällä musiikilla ja kynttilöillä. 


Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! Ei anneta pimeyden väsyttää, hymyillään ja huijataan aivot iloiseksi, jospa se lumikin pian sataisi meitä piristämään!  

2 kommenttia

 1. Hieman masensi aamulla, kun verhoja avatessa sai todeta sen vähäisenkin räntälumen kadonneen maasta. Ehkä se tosiaan alkaisi olla aika laittaa vaikka sitten niitä kausivaloja, minä en tosin pihan perusteella ole vielä siirtynyt edes kesästä syksyyn, "vähän" vilkas syksy takana :/. Naapuri valaisi jo onneksi kauniisti oman takaterassinsa, joten voin nauttia siitä, vaikka omia valoja en varmaan tänä jouluna edes ehdi laittaa.

  Tunnelmallista viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kans kyllä sellainen syksy takana että huh, onneksi kohta helpottaa :) toivotaan että sinullakin joku hetki tulee huokaista ja laittaa vaikka vähän valoa pihaan <3

   Poista

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3