Pukeutumishuone - tähän minä ihastuin!

Muutosta on kulunut kaksi ja puoli kuukautta, syksy on ollut samalla kovin kiireinen ja näin ollen tavaroita jäänyt lojumaan etsien paikkojaan. Hyvänä esimerkkinä meidän pukeutumishuone, johon rakastuttiin päätä pahkaa näytössä, mutta mitä ei ole viitsinyt esitellä, sen nurkkaan nimittäin "piiloutui" muutama laatikko odottamaan niille tarkoitettuja hyllyjä ja lipastoja.

Tänään päätin, että aamulla kun herään, haluan nauttia siitä, että minulla todella on huone, jossa säilytetään vaatteita, missä pukeudutaan. Tulevaisuudessa sinne on tarkoitus hankkia lipastot, ja kuten olen kertonut ihan pelkkänä pukeutumishuoneena huone ei luultavasti siis saa pysyä, vaan sinne muuttaa miehen DJ-kamat, sitten joskus...

Kummempia sinne ei siis tullut, vanha saaristolaisarkku löysi paikkansa oven vierestä, se kaipaa kunnostusta ja on etsinyt paikkaansa jo pitkään. Myös Hullujen Päivien ostokseni Hay Loop stand-naulakko pääsi vihdoin rojujen keskeltä esille. Nyt huoneen ilme on raikas ja se tuntuu siltä miltä sen pitääkin, tähän minä ihastuin!


Harmi kun unohdin ottaa "ennen" kuvat...

2 kommenttia

  1. Heippa, onko kyseessä ihan täysikokoinen huone, vai iso vaatehuone makkarin yhteydessä? Yhtä kaikki, kade :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huone on makkarin yhteydessä, mutta pienen makuuhuoneen kokoinen, josta saa tarvittaessa pienellä remontilla lisähuoneen :)

      Poista

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3