Väriä taaperon huoneeseen Marimekon ihanuuksilla ja menovinkki Oululaisille!

Vesi vei lumen mennessään ja pimeys on taas täällä. Masentavaa, mutta ei ylitsepääsemätöntä, eikös vain? Sain selkeästi voimaa muutamasta talvisesta päivästä ja asioita alkaa taas tapahtua, olen oikeastaan ollut tosi ahkera muutaman päivän, huomenna voi sitten ottaa ihan rennosti.

Päivät ovat menneet töitä tehdessä, sillä rästihommat on tehtävä ennen ensi perjantaita, jolloin minä lähden Lontooseen viettämään pientä lomaa! Can't wait!

Mutta, kaiken työkiireen keskellä on ehditty myös hieman sisustella. Petruksen huoneeseen sain vihdoin naulakot seinään ja huoneen järjestykseen, siellä on pieni kaaos vallinnut viime aikoina. Huonehan on kovin valkoinen valkoisine seinineen ja lattioineen, kalusteetkin ovat valkoisia, mutta toisaalta niiden ympärille on helppo tuoda väriä tekemättä huoneesta levotonta. Tuo meillä asustava 2-vuotias on luonteeltaan melkoisen eläväinen ja halusin sen tietyllä tavalla näkyvän myös hänen huoneessaan, joten väriä saa ollakin. Loppukesästä tein mielettömän alelöydön kun Marimekon Polku-naulakoita löytyi kaksi kappaletta alelaarista, ostin yhden ja kotona alkoi harmittaa etten ollut ostanut kahta, niinpä mies kävi vielä hakemassa toisenkin- onneksi niin, sillä nuo on ihanat! Marimekkoa huoneesta löytyy myös seinältä ja sängyltä, sängyn peitosta löytyy "kiveä" ja seinää kaunistaa pitkään haaveissa ollut "kulkue".
Mikäli lukijoista löytyy Marimekko-faneja ja tämä ilta on vielä vailla tekemistä niin tässäpä tulisi viimehetken menovinkki!
Tänään perjantaina 27.11 Kirkkoakdun Marimekon myymälässä vierailee Marimekon toimitusjohtaja Tiina Alahuhta-Kasko, joka tuo uusimmat kuulumiset ja terveiset meille Oululaisille. Lisäksi myymälässä kaikille uusille ja vanhoille Marikylän jäsenille -20% kaikista tuotteista klo 16-20!

Harmittaa, että olen itse juuri tuon ajan töissä, enkä pääsee ostelemaan joulu-uutuuksia kotiin...

Ihanaa viikonloppua kaikille ja laittakaa kuulumisia jos käytte illalla Marimekolla :)

3 kommenttia

 1. Blogistani löytyisi haaste sinulle, kiitos ja anteeks :)

  VastaaPoista
 2. Heippa! Miten ihana blogi sinulla on ja ihana koti myös. Tätä on ihana lukea ja seurata. Minun pikku neiti tykkää kovasti pöllöistä ja käski minun kysyä mistä tuon ihanan pöllötyynyn olet ostanut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos<3 pöllö on muistaakseni Ellokselta, jos en ihan väärin muista. Se on jo useita vuosia meillä pyörinyt... Kirkkaa ihmeessä Ellos! Toivotaan että vielä saisi ja löytyisi! :)

   Poista

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3