Maanantaikukkia, lahjavinkki, ALEKOODI ja arvonnan voittajat

Olen aina rakastanut tuoreita kukkia ja äitiyslomalla minulla oli tapana ostaa aina perjantaikukkia. Mitään kalliita puskia kukkakaupoista en hae, vaan mieltä piristää mainiosti lähikaupan ruusukimppu, joskus on toki kiva käydä ihan oikeassa kukkakaupassa ostelemassa erilaisia kukkasia kotia kaunistamaan.

Nyt kun olen syksyn myötä alkanut tekemään töitä ihan täysipäiväisenä tanssinopettajana, ei perjantaikukkia ole ehtinyt enää hankkimaan, vaan päivä on vaihtunut maanantaiksi. Maanantai on minun vapaapäiväni ja koska sunnuntait menevät usein töissä aamusta iltaan, on maanantaisin ihana nauttia kotona kynttilöistä ja kiireettömyydestä. Jääkaappi huutaa usein tyhjyyttä viikonlopun jälkeen, joten kauppareissun tarve on pakollinen ja tuolta reissulta ostankin lähes joka maanantai tuoreita kukkia kotiin.


Yleensä meidän maljakoita koristaa valkoiset kukat, mutta nyt huomasin kaipaavani jotain muuta ja nappasin matkaan ihania tummanpunaisia ruusuja  olohuoneen pöydälle. Aika helppo ja edullinen sisustuksen ja mielen piristäjä!


Viikonloppuna virittelin olohuoneeseen pallovalot ja niistä tuli jotenkin niin talvinen fiilis, että ajatukset siirtyivät jo hieman joulusisustukseen. Pitänee kuitenkin vielä kuukausi malttaa odottaa...
Joululahjojahan voi kuitenkin hyvin alkaa jo hankkia ja Maxplay:n verkkokaupasta löytyykin paljon ihania lahjaideoita, nyt saat (2.11-6.11) -15% koko valikoimasta koodilla SIKINSOKIN !

Maxplay löytyy nyt myös instagramista ja sen kunniaksi vielä pieni arvonta instagramin puolella. Lisäohjeet voit käydä kurkkaamassa minun profiilistani @sopivastisikinsokin_krista!


Ja sitten... (Tähän sitä rumpujen pärinää...) voittajat KG Design tuotteiden arvontaan on selvillä ja heihin on oltu yhteydessä sähköpostitse.

Onnea Jenni ja Hukkakukka! 

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! <3

2 kommenttia

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3