Lähtöviivalla kevääseen

Pirteä poika, vain pientä lämpöä, mutta uskallettiin lähteä matkaan. Takapenkillä istuu kaksi iloista poikaa pienet karkkiaskit käsissään ja ajokeli muuttui kamalasta kivaksi. Minua ei ole luotu istumaan paikoillaan ilman tekemistä, joten keksin alkaa kirjoittelemaan tänne. 

Pääsiäinen on minulle sellainen kevään lähtöviivaa josta elämä pinkaisee juoksuun kohti kesää. Kevät kun on usein täynnä erilaisia tapahtumia tanssin saralla niin kalenteri täyttyy kevään osalta täyteen jo varhain syksyllä. Niinpä nyt on hyvä viettää aikaa ilman kiirettä rakkaiden seurassa, lupaan myös syödä liikaa suklaamunia ja kirota pahaa oloa... 


Keväässä parasta on myös se, kun aamulla on jo valoisaa ja hiljalleen päivät pidentyvät niin pitkäksi, että illalla saa ajatella töistä valoisalla kotiin. Kotona aurinko paljastaa ihanasti kaikki sormenjäljet pinnoilta, mutta saa myös onneksi jotkut nurkat näyttämään paremmilta. Ja toisaalta, tuleepahan siivottua! 

On tämä kevät vaan ihanaa aikaa. Mä kyllä taidan tykätä kaikista vuodenajoista aina kun ne vaihtuvat, mutta nyt nautin tästä alkavasta keväästä täysillä, aloittaen sen pääsiäismunilla. 

Ihanaa pääsiäistä kaikille!!

Ps. Teksti siis kirjoiteltu täysin iPhonen sovelluksen kautta :) 

Ei kommentteja

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3