2016/03/07

Uusi sohva, uusi ilme.


Jos olet lukenut blogiani aikaisemmin, ehkä tiedät, että olen haaveillut Adean sohvasta jo pidemmän aikaa... Välillä ihastukseni on harhaillut muuallakin ja Ikean sohvaan ihastuessamme hankimme sen kotiin. Kuitenkin syksyllä muutto tähän kotiin sai tuon Ikean kaunokaisen näyttämään jokseenkin pieneltä. Päädyimme silloin juuri Karlstad:iin koska siihen oli saatavilla useita eri moduuleja ja sohvaa saisi kasvatettua tarpeen tullen, vaan kuinkas kävikään sohva jäi pois Ikean mallistosta! Sohva pyöri olohuoneessa ympyrää ja kyttäsin Ikean kirppistä siinä toivossa, että löytäisin sohvalle kaveriksi lisäosia tai toisen pienemmän sohvan. Adea kummitteli hiljaa mielessäni aina, kun etsin vaihtoehtoja ja hyväksyin tilanteen sellaisenaan, pyörittelin ja yritin tykätä kovasti.


Eräänä iltana selailin tori.fi sivulta paikallisia ilmoituksia ja silmieni edessä oli Adea Camp melko järkevään hintaan. Näytin ilmoitukseni miehelleni ja yhteistuumin päätimme kysellä sohvasta lisää. Ainoa mikä arvelutti, oli sohvan moduulien koko, olisiko se meille liian suuri ja väärinpäin... Kävin lopulta katsomassa sohvaa yksin ja myyjä oli aivan ihana ja siinä jutellessamme möinkin jo vanhan sohvani heille ja sohvakaupat alkoivat selvitä. 


Kun ajelimme sohva kyydissä kotia kohti, sanoi mieheni minulle, että "et sitten kertaakaan sano, että sohva on huono", hahaha! No, kannettiin sohva olohuoneeseen ja pyöriteltiin moduleja hetki, kunnes ne illan viimeisillä tunneilla löysivät paikkansa. Ajatus sohvasta ikkunan edessä hieman vieraksutti, mutta nyt kun sohva on tässä reilun viikon ollut, tykkään siitä joka päivä enemmän ja enemmän. Isohan tämä on, mutta ei mielestäni yhtään liian iso tähän tilaan. Koko perhe on ihan ihastunut sohvaan ja mikä parasta, löhöpaikoista ei tarvitse tapella, koska me mahdutaan tähän löhöilemaan koko jengi! Ja löhöilyähän meillä on luvassa koko viikko, huomenna voisikin viettää leffailtaa perheen kesken ja nauttien yhdestä olosta ja ehkä vähän herkuista... 


Viime viikolla sain myös julisteen, josta olin haaveillut, kun Vepsäläiseen oli tullut näitä uusi satsi. Juliste sai ympärilleen kaapista löytyneet mustat kehykset ja se on olohuoneen uudelle ilmeelle oikea piste i:n päälle! Näin ne palaset alkavat hiljalleen loksahdella paikalleen ja tämä koti muotoutua meidän näköiseksi. Nyt hetkeksi viltin mutkaan näpyttelemään uuden puhelimen kanssa - jee!

2 kommenttia:

  1. Nyt näyttää super hyvältä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna <3 ehkä täällä pian voisi pitää vaikka tapaamisen! :)

      Poista

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3