2016/03/14

Kun miehen harrastus valtasi pukeutumishuoneen...

Esittelin aiemmin täällä blogissa meidän pukeutusmishuonetta (postaus löytyy täältä), huonetta johon ihastuimme ja huonetta joka sai meidät hylkäämään ajatuksen pakollisesta vierashuoneesta. Huone on melko pieni, ja yhden seinän valtaavat peilikaapit, mutta tarvittaessa siitä saa makuuhuoneen pienellä remontilla. Tarvetta makuuhuoneella meillä ei nyt ole, vaan huone saa toimia täysin meidän aikuisten ehdoilla. Minun osaltani huone on vaatteita varten, mutta miehelle huone toimii myös harrastetilana. 


Vuoden alkupuolella pyörähdimme Ikeassa ja sieltä mies kantoi kotiin tason levysoittimilleen. Tänään sitten sain vihdoin siivottua ja stailattua huonetta siihen kuntoon, että siitä kehtasi muutaman kuvan napata.  Värimaailma on mustan, valkean ja vaalean puun yhdistelmä. Lattiaa koristaa äitini tekemä matto ja rottinkituoli löysi sopivan paikkansa oven vierestä. Kaapissa odottaa yksi mustavalkea Marimekon kangas ja siitä ajattelin ommella verhon ikkunaan.


Saa nähdä mitä mies tuumaa kun tulee töistä... 

4 kommenttia:

 1. Mä jo kuvittelin, että harrastus olisi joku vähemmän kaunis :) Noi levysoittimethan on vielä ihan siistit. Meillä kun miehen harrastukset on metsästys, kalastus ja sähly (unohtamatta puolustusvoimien vapaaehtoistoimintaa), niin voin kertoa, että joka viikko roikkuu jossakin haisevia vaatteita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. Joo nää ei oo pahat näin... Mut Johtoja on sata, piilotin tonne alle ja taakse tottakai;) ja nää kerää pölyä, enkä uskalla koskea etten katko neuloja. Toi peilikaappi onneksi kätkee sisäänsä levykassin aika hyvin. Nää ei onneksi haise;) tiedän myös sen... Snoukkakamat haisee nimittäin! Onneksi se on vähä jääny... ;) kesäisin meillä haisee golf-kengät, rankkaa tää naisen elämä!<3

   Poista
 2. Tuo Ikean pöytä on muuten tosi nätti. Vähän haaveissa saada joskus itselle työpöydäksi :)
  Onneksi tosiaan hajuton harrastus :) Jos miettii esim vaikka kelkkakamppeita talvella, niin voi yök sitä katkua mikä niistä tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh;) tää on kyllä ihana, sopivan siro! Toivotaan että saat pian omasi:) ihanaa loppuviikkoa!

   Poista

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3