2016/03/23

Pääsiäissuunnitelmia ja yksi diy-projekti

Miten tää voi olla  mahdollista! Muutama viikko takaperin odotimme Kuopion reissua kuin kuuta nousevaa, edessä oli hiihtoloma ja pojat odottivat mummilaan pääsyä. Ystävämme "yrjö" päätti kuitenkin saapua molempien poikien kaveriksi, emmekä uskaltaneet lähteä tartuttamaan muita, joten loma vietettiin kotona. Loma oli onneksi ihana ja reissua siirrettiin pääsiäiseen. 

Reissun päälle olisi tarkoitus lähteä huomenna heti kun mieheni pääsee töistä, mutta arvatkaa mitä! Eilen illalla pienempi pojista oli hakeutunut syliin ja istuskellut vaisuna sohvalla, kuume oli vienyt voimat ja Pikku Kakkonen kiinnosti alusta loppuun (tuo meidän vauhtihirmu harvoin istui paikallaan paria minuuttia pidempään). Tänään kuume on pysytellyt 37,5-38 asteen tuntumassa, onneksi kuitenkin ruoka maistuu ja mieli on pirteä. Itseasiassa en osaisi edes epäillä kuumetta jos ei eilen illalla olisi mitattu... Nyt sitten jännätään mihin tämä "tauti" lähtee kehittymään, vai olisiko vaikka poskihammas tuloillaan ja päästäänkö Kuopioon! 

Tänään siis ollaan vietetty päivä kotona ja sainpa yhden projektin valmiiksi, joka olisi itseasiassa menossa Kuopioon. Joku aika siten löysin torista vanhan nukkekodin kalusteineen erittäin suotuisaan hintaan ja päätin antaa sille uuden elämän. Talo oli täysin leikkikunnossa, mutta halusin yllättää  kummityttöni (sekä myös siskoni), ja päivittää taloa tähän päivään. Dc-fixiä, paperia, pahvia, pakettikortteja, sakset ja liimaa... Tällainen siitä sitten tuli. Uusia kalusteita ajattelin hankkia hänelle hiljalleen, mutta eiköhän noilla alkuun pääse (kuvasta uupuu pari sänkyä ja kylpyhuoneen ihanat vaaleanpunaiset kalusteet). Odotan innolla, että pääsen antamaan tämän! :) 

Nyt siis peukut pystyyn, että päästään pääsiäisen viettoon rakkaiden luo! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3