2016/03/04

Terveisiä sairastuvalta ja muutama ylisöpö kuva

Helmikuu hurahti ohi vauhdilla, mutta toi myös mukanaan paljon kivoja juttuja, jotka loivat uskoa tähän vuoteen. Tammikuu kun oli.. no, ihan p***a, jos noin voi sanoa. Eipä siitä sen enempää, elämä hymyilee ja kaikkea kivaa on edessä ja takana. Tänään viimeinen työpäivä ennen lomaa, joka on tähän rakoon enemmän kuin tervetullut. Lomalla aion vain olla ja nauttia, herkutella ja halia lapsia. 

Tosin, meidän lomasuunnitelmat menivät uusiksi kun molemmat pojat ovat sairaana. Meidän piti siis lähteä huomenna aamusta ajelemaan Kuopioon, mutta viime yönä alkanut pienemmän pojan oksennustauti ja isomman pojan kuumeilu pistivät suunnitelmat uusiksi ja loma alkaa kotoilulla. Tuloksena kaksi pettynyt poikaa kun ei pääse mummilaan, mutta eiköhän me jotain kivaa keksitä kotonakin ja eihän sitä tiedä jos päästään vaikka viikolla reissulle... Vähän vain pelottaa kuka tuon vatsataudin saa seuraavakasi - toivottavasti ei kukaan! 

Kotonakin on tapahtunut vaikka mitä ja lupaan postailla muutoksista viikonlopun aikana. Nyt meillä on olohuoneessa peitot lattialla ja lapset retkellä leluineen. Peukut pystyyn, että saadaan pojat pian kuntoon eikä koko loma mene sairastellessa. Nyt pyykkivuoren kimppuun, valitsemaan poikien kuvia ja ruuan laittoon, illaksi töihin ja sitten loma! 

Onko muuten Helia Photography teille tuttu? Meidän pojat pääsivät kesällä kuvattavaksi ja vihdoin tässä yritän valita mitkä kuvat teettäisin seinälle. Ihana muistella kesää ja haaveilla seuraavasta... Katsokaa nyt miten ihania nää kuvat on! Helianna on vaan niin taitava, toivottavasti saadaan joskus vielä koko perhe hänen kameran eteen. Ja kun lisäksi vielä kameran takana on niin ihana ihminen, ei kuvaussessiosta voi jäädä kuin hyvä mieli<3 Ja siis, miten kesästä voi ollakin jo niin kauan? huh, että aika juoksee! Nämä olisivat niin vaatineet ihan ikioman postauksensa, mutta saavat nyt toimia tämän sairaspostauksen piristyksenä kaikille! Ja siis, munhan on pitänyt tehdä postaus näistä ja valinnoista puoli vuotta, vaan parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eiks niin? Näiden kuvien katselu kyllä piristää kummasti täällä sairastuvalla, pojat ovat itsekin kovin tyytyväisiä kuviin. 

"Näytän kyllä ihan hyvältä" - sanoi 7vee, "minä oon söpöliini" - totesi 2vee.

Taidan tilata kaikki... 

Ihanaa perjantaita, toivottavasti  olette pysyneet terveinä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3