Miltä näyttää meidän keittiössä?

Ensimmäinen kuukausi uudessa kodissa takana ja tavarat ovat alkaneet löytää hiljalleen paikkansa. Keittiössä tavarat löysivät tiensä paikoilleen ensimmäisten joukossa, sillä lapsiperheessä keittiötä käytetään huoneista varmaan eniten. Meidän keittiö on puustellin mallistoa ja väriltään musta-valkoinen, säilytystilaa on runsaasti ja keittiö taisi ollakin ensimmäinen asia joka meidän sydämet valloitti tässä talossa. Päätinkin, että kuvat saavat puhua puolestaan, joten tämä postaus sisältää liutan kuvia meidän uudesta ihanasta keittiöstä.



Onneksemme vanha pöytä ja Kartellin Masters- tuolit istuvat tänne tosi hyvin ja toinen string-hyllyistämme löysi paikkansa keittiön seinältä, jossa sille olikin valmis paikka edellisten jäljiltä.







Ruokapöydän päälle haaveilen uudesta lampusta... mutta se nyt saa hetken odottaa ja siinä palvelee vanha Kodin1:stä hankittu valaisin.





Keittiö on periaatteessa erillinen, mutta ei kuitenkaan liian, vaan sieltä näkyy olohuoneeseen ja eteiseen, ja olohuoneen ja keittiön välinen seinä on ylhäältä avoin. Haaveissahan minulla oli avokeittiö saarrekkeella, mutta voi kuinka olenkaan tykännyt tästä "erillisestä" keittiöstä, jonne mahdolliset tiskit ja muut sotkut jäävät piiloon.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vauvan sänky

String system muutti olohuoneeseen

Vauvan hoitotaso (näin alkuun)