Tiistai moikat!

Minulla piti olla aamulla palaveri, mutta sepäs siirtyi ja saankin viettää täysin vapaata ihan yksin iltapäivään saakka. Aloitin heti aamukahvin jälkeen taistelun pyykkivuorta vastaan, sekä tuhosin villakoiria jotka kiipeävät tuonne kaappien päälle (tiedättehän ne pirulaiset jotka onnistuvat piiloutumaan tällaiselta 162cm pitkältä hujopilta... argh!) Emmerdalen ajan pidin tunnin mittaisen sohvahetken (siis paras sarja ikinä - kuka muu seuraa?!) ja ja sen jälkeen jatkoin keittiön siivouksella. Nyt päätin pitää pienen tauon tietokoneen parissa ja tein muutaman työjutun. Mun siivous ei siis etene millään super innolla ja vauhdilla, mutta näin yksin tauotellen siivous on ihan lepposta... 

Huomenna aamulla saan työkavereitani brunssivieraaksi, joten on ihan kiva jos koti on kunnossa vieraita varten. On muuten iso onni omistaa sellaisia työkavereita joiden kanssa haluaa aloittaa aamunsa, olen siis melko etuoikeutettu! Toivon kovasti ihanaa aurinkoista aamua, jotta aamukahvin voisi halutessaan nauttia myös tuossa terassin puolella. Täytynee kuitenkin varalta nostella kaikki talon tuolit ja jakkarat pöydän ympärille, että saadaan nauttia ja nauraa porukalla. 

Nyt pitäisi ehkä jatkaa taas siivouspuuhia, edessä vielä hieman pyykkivuoren hävitystä ja imurointi, lattiat taidan pyyhkäistä vasta aamulla... Sitten pitäisi rientää kauppaan ostamaan kaikki tarvikkeet huomiselle ja 16:15 alkaakin työt. Ette uskokaan miten mä nautin kun mulla on vapaa-aikaa, se kun on ollut aikas kortilla viimeiset neljä kuukautta. Kevät on vaan niin ihana!Ihanaa viikkoa kaikille! 

Muistathan klikata itsesi lukijaksi ja kommentit piristää myös mieltä ja päivää<3 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ihanat pyyhenipsut puuhelmistä ja ensimmäinen blogiarvonta!

Vauvan sänky

String system muutti olohuoneeseen