Metsän omat herkut

Kyllä nyt on syksyihminen sisälläni herännyt eloon, tämä vuodenaika on ihana! Vielä muutama viikko sitten mua ahdisti, kuinka kesä oli lipunut ohi kuin huomaamatta ja kylmä, pimeä ankea syksy oli tullut yllättäen. Nyt kun mietin, niin kesä oli ihana, siihen mahtui paljon ihania reissuja, ystäviä, aurinkoa, iloa ja naurua, yhtäkkiä sen taakse jääminen ei enää tuntunutkaan niin pahalta. Sillä samalla hetkellä kun kesäkaipuu lipui taakse, heräsin syksyn ihanuuteen.


On ihanaa pukeutua syksyyn, kaivaa huivit ja takit kaapeista, shoppailla uutta ja lämmintä, pukeutua enemmän. Ehkä joku asupostaus jossain vaiheessa niin omista kuin lastenkin syysvaatteista... Mutta kyllä yksi parhaista asioista syksyssä on luonto! Kesäisin en uskalla mennä metsään koska iän myötä minusta on tullut ihme pelkuri kaikkea pörisevää kohtaan, joten kaiken maailman ötökät saavat minut säpsymään ja siitä on nautinto kaukana. Haha. Syksyllä luonto saa taas hiljalleen uuden asun ylleen (sitä kunnon ruskaa odotellessa) ja voi nauttia metsän antimista. Sää ei ole vielä liian kylmä, aurinko lämmittää ja ilma on ihanan raikas, eikä ötököitä ole enää niin paljon. Syksyllä ulkoilu on ihanaa ja lenkkeilyn lomassa voi pysähtyä poimimaan vaikka marjoja evääksi. 


Viime tiistaina napattiinkin poikien kanssa pienet rasiat matkaan ja lähdettiin läheiselle lenkkipolulle metsänlaitaan. Olipa vain innokkaita lenkkeilykavereita kun saivat pysähdellä ja juosta metsästä etsimään herkkuja iltapalaksi. Jokatoinen suuhun ja jokatoinen kuppiin taisi olla tahti, mutta hiljalleen pohjat peittiyivät kupeista ja iltapalalla nautittiin puuron kanssa tuoreita marjoja. Marjoja riitti vielä kahtena seuraavana päivänä smoothieen, joten eipä ollut ihan turha reissu! Pitää ottaa pian uusiksi ja täydentää myös talvivarastoja! Me ollaan oikein sellaisia marjojen suurkuluttajia, mutta onhan ne vaan niin hyviä puurossa, leivonnaisissa, smoothieissa tai ihan vaan kinuskikastikkeen kera, nams! 


Kommentit

  1. Kiitos Krista ihanasta blogistasi! Olen aika vasta löytänyt blogiisi mutta meitä yhdistää rakkaus sisustamiseen ja lisäksi minulla kuukauden vanhempi poikavauva kuin sinulla ja 4-vuotias tyttö :) arkeanne on mukava seurailla ja kirjoitat niin kauniisti aina vauvasta että siitä saa voimaa myös omaan jaksamisesen vauva-arjessa :) olisikin kiva lukea syksyn arjestanne enemmän.. onko neljävuotias poikasi kotona vai hoidossa, mitä puuhailette vauvan kanssa viikot, entä kauan aiot olla vielä äippälomalla? :) perus arjen jutut ovat parasta luettavaa! Ja tietenkin kuvat kauniista kodistanne! <3

    Myös tyyli- ja pukeutumisjutut kiinnostaa kovasti! Poikien luottovaatteet yms ja tietenkin myös sinun tyylistäsi olisi kiva saada kuvia/lukea! Poikasi ovat aina niin tyylikkäästi puettu, itsestä tuntuu välillä saavutukselta kun kaikilla on jotkut vaatteet päällä ja päästään ulos :D tyylipostausta siis kovasti odotellessa :)

    Kiitos kun jaksat kirjoitella ja kaikkea hyvää teidän perheelle <3 ihanaa syksyä!

    Pia

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihanasta kommentistasi, ihanaa että olet löytänyt tänne ja toivottavasti viihdyt jatkossakin! Kiitos ideoista, ehkä sellainen arjen katsaus voisi olla aika kiva itsellekin! Mukavaa alkanutta viikkoa ja ihanaa vauva-arkea sinne!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vauvan sänky

String system muutti olohuoneeseen

Vauvan hoitotaso (näin alkuun)