Roope 8kk

Niin vain on taas kuukausi hurahtanut ja meidän pienokainen täytti tällä viikolla jo 8kk! Eilen illalla muistelin sitä hetkeä kun sain hänet ensimmäisen kerran rinnalleni. Hän oli niin pieni ja pehmeä, niin täydellinen pieni paketti.


Nyt tuo pieni paketti on tosiaan jo 8kk ikäinen vauhtihirmu! Ryömimiseen on tullut entistä enemmän vauhtia ja konttaamallakin mennään jo melkoista kyytiä, mutta kun pitää päästä täysillä Roope vetää mallikkaasti vuorotahtiryömintää. Joka paikkaan pitäisi päästä ja selkeästi yritetään päästä jo karkuun äitiltä. Isoveljien huoneet kiinnostaa ja kaikki heidän lelut on maailman paras juttu, onneksi Petruksen huoneessa on vielä melko paljon myös Roopen käteen sopivia tavaroita ja yllättävän hyvin on kaikki pienet jutut pysyneet piilossa. Pari viikkoa sitten Roope keksi miten pääsee seisomaan sohvaa vasten ja siitähän se sitten lähti, nyt noustaan ihan joka paikkaan. Nyt kun tukea vasten on seisty jo pari viikkoa, alkaa se olla jo suht tukevaa ja onpa hän ottanut jo muutaman askeleenkin sohvan reunaa apuna käyttäen... tanssiminen on myös kivaa mutta se vie usein istumaan, joka onkin muuten toistaiseksi ainoa reitti mistä Roope itse pääsee istumaan, hän siis päätti opetella ensin seisomaan, ehtii kai tuota istua myöhemminkin... Roope istuu siis tosi hyvin ilman tukea, mutta itse ei sinne tietä meinaa löytää millään, jos ei siis satu pyllähtämään puoli vahingossa. 


Touhujen keskellä maistuu ruoka ja herra onkin vallan hyvän tuulinen pullaposki, jonka seurassa ei ole tylsää ja murheet unohtuu aivan väkisin. Uskokaa tai älkää, mutta Roope on aivan super mega ihana tyyppi ja vaikka hän edelleen syö pari kertaa yössä, mua ei edes väsytä. Enää yksi kolmasosa vauvavuotta jäljellä ja siitä me kyllä nautitaan aivan kuten tähänkin asti! 8kk neuvolassakin ehdittiin jo käydä hurmaamassa lääkäri ja kuulemassa että kasvu on sopivaa ja motorinen kehitys erittäin hienoa. Saa nähdä mitä opitaan ennen kuin 9kk pärähtää mittariin, innolla odotan kaikkea uutta ja jaan nämä hetket tämän pienen ihmeen kanssa. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ihanat pyyhenipsut puuhelmistä ja ensimmäinen blogiarvonta!

Vauvan sänky

String system muutti olohuoneeseen