Supersankarit lastenhuoneessa

Tervehdys sateisesta syyssäästä, lumi suli ja mittari näyttää +6 astetta. Viime viikolla kaivettiin toppaa esille ja vuorauduttiin lämpöisiin, laskettiin pulkkamäkeä ja nautittiin talvesta, tänä aamuna matka kouluun taittuikin pyörällä. Mulle kyllä kelpaisi lumi, joten valkoista joulua toivon mä vain! Joko muuten vois laittaa ulos vähän "jouluvaloja"? On niin kovin pimeää iltaisin ja aamuisin, vai vieläkö malttaisin pari viikkoa...

Mutta joo, tarkoitus ei tosiaan ollut tulla kirjoittelemaan säästä, vaan meidän lastenhuoneen pienestä päivityksestä. Saatiin Petruksen kanssa valita mieluisia juttuja MaxPlaylta ja mikäs muukaan kuin supersankarit ja autorata olivat meidän 4-veen toiveena. Aiemmin huoneessa on ollut H&M:n automatto, joka on ihana automatoksi, mutta kooltaan hieman pieni isoon huoneeseen, eikä meinaa pysyä paikoillaan rajummissa autoleikeissä, tämä autorata ei karkuun lähde, eikä siihen voi kompastua. 

Lattiaan kiinnitetty autotie jää myös helposti maton alle, jos haluaa huoneeseen hieman pehmeämpää ilmettä ja se myös irtoaa jälkiä jättämättä, jos sen haluaa pois. Seinän ilme muuttui myös helposti seinätarrojen avulla, ei siis tapettia tai maalia, vaan helpot seinätarrat jotka saa asetella niin kuin itse haluaa. Meille tälle seinälle riitti yksi arkki tarroja, eli 15 kappaletta. Aluksi ajattelin tuunailla eri seinää, mutta sinne päätinkin laittaa muuta kivaa (siitä myöhemmin lisää).Supersankariteemaa huoneessa jatkaa myös aiemmin hankitut naulakot ja uusi lelupussi. Nämä paperipussit on muuten aivan superhyviä ja kestäviä, vaikka paperia ovatkin, meillä vanhat kestäneet jo monen monta vuotta täysin ehjinä ja niissä on säilytetty niin leluja kuin pahveja ja milloin mitäkin, eivät siis ole suinkaan pelkkänä koristeena nurkassa olleet!

Tällä hetkellä huoneen omistajaksi ilmoittautuu Petrus 4-vee, mutta veljesten toiveesta myös isoveljen sänky on tässä huoneessa ja pojat nukkuukin samassa huoneessa sinne asti, kunnes perheen pienin muuttaa tänne ja isoin väistää takaisin omaan huoneeseensa. Sänkyyn paineli tänä iltana kovin ylpeä pieni mies, ihan omaan supersankarin nurkkaansa. 

Minulla on myös ilo kertoa, että koodilla "SIKINSOKIN" saatte MaxPlay verkkokaupasta ilmaiset postit 9.11 saakka!

Ihanaa alkanutta viikkoa!<3 Kiitos kun vierailit sivullani. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ihanat pyyhenipsut puuhelmistä ja ensimmäinen blogiarvonta!

Vauvan sänky

String system muutti olohuoneeseen