Uusi koti, uudet kujeet

Tervehdys! Täällä sitä ollaan, uudessa kodissa, uudessa kaupungissa ja uusien seikkailuiden pyörteissä. Takana on nyt kaksi viikkoa uutta ja jännää, koti alkaa muotoutua hiljalleen omaan makuun ja tavarat ovat löytäneet melko hyvin paikkansa. Lapset on löytäneet jo kavereita, eikä ensimmäisen illan haikeuden jälkeen ole harmitus noussut pintaan kertaakaan! 

Viime viikolla pyörähdin tulevassa työpaikassa, vanhin poika aloitti jalkapallon paikallisessa joukkueessa ja nähtiin ystäviä melkein joka päivä. Elämä taitaa siis hymyillä meille, vaikka muutos kovasti välillä pelottikin. Kesä me nyt vaan nautitaan, laitetaan kotia ja tehdään kaikkea kivaa mitä mieleen juolahtaa. Syksy hieman jännittää, mutta en anna sen nyt täyttää ajatuksia kesken kesän. 

Tämä postaus on tällainen muistutus ja herätys teille kaikille, että täällä ollaan ja tästä alkaa blogin uusi kausi, uudet nurkat ja uudet seikkailut! Tervetuloa seurailemaan niin uudet ja vanhat lukijat<3 Instaan puolelta minut löytää @sopivastisikinsokin_krista nimen takaa, siellä mennään välillä hieman rennommalla otteella ja nopeammalla tahdilla... 


Nyt jatketaan juhannuksen viettoa, me jäätiin ihan vaan kotiin, laitettiin terassia ja nautittiin hyvästä ruoasta! Aurinkokin kurkki taivaalta tänään, joten päästiin nauttimaan iltapäivästä kahvit valmiille terassille. Nyt istun yksin meidän terassilla ja ihailen tuota maisemaa mikä tästä terassilta avautuu, elämä hymyilyttää ja mietin mielessäni, että onneksi lähdin tähän seikkailuun mukaan. 

Ihanaa juhannusviikonlopun jatkoa kaikille! 


Kommentit

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vauvan sänky

String system muutti olohuoneeseen

Vauvan hoitotaso (näin alkuun)