New year, new me...


Vuosi on vaihtunut ja mennään kovaa vauhtia kohti kevättä. Blogi on ollut hiljaa alkuvuoden, heitin hanskat tiskiin ja luovutin, ei minulla ole mitään annettavaa. Kamerasta on aina akku loppu, johdot hukassa ja kuvat tulee räpsittyä puhelimella. Instgramin kanssa koen samoja ajatuksia, mitä minä tänne postaan, tykkääkö tästä kukaan, ketä tämä nyt inspiroisi? Jestas, vihaan tuollaista asennetta, vihaan luovuttamista ja ah, kuinka paljon oikeasti inhoan itsekritiikin yliajattelua ja itsesäälissä kylpemistä ITSESSÄNI, siihen sorruin hetkittäin ja nyt nostin itseni niskasta ylös ja nauroin ajatuksilleni.

Tämä olkoon uusi vuosi, uudet postaukset, vaan uskokaa tai älkää, vanha minä. Aivan sama naama katsoi peilistä takaisin 1.1.2019 kuin 31.12.2018 ja ihan hyvä niin.

Instagramissa kyselin mitä te haluaisitte täältä lukea, ja ihanan moni lähestyi viestillä, kertoi käyvänsä kurkkimassa olisiko tänne päivittynyt jotain ja vitsi se tuntui hyvältä! Tältä vuodelta toivon avoimuutta itseltäni, aktiivisuutta teiltä lukijoilta ja kunnianhimoa tehdä aidosti omaa juttua niin tänne blogiin kuin kaikessa muussakin mihin ryhdyn!

Vähän tuntuu, että tämä sama liipalaapa on eksynyt tänne ennenkin, mutta ihan sama, tämä on nyt uuden alku, minä aion kokeilla mihin tämä minut johtaa. Pikasome on ehkä tullut jäädäkseen, mutta moni kaipaa luettavaa, hetken aitojen asioiden äärellä. Voi kun onnistuisin tavoittamaan uusia ihmisiä, luomaan jotain uutta, olemaan aito, rehellinen ja voittamaan itseni ja ennakkoluuloni itseäni kohtaan.

Let's do this!

Ja mitäkö sitten ajattelin, että tänne voisi päivitellä, no sitä mitä te olette toivoneet ja sitä mitä milloinkin mieleen juolahtaa. Meidän tavallisen päivän kulkua ja höpinää on toivottu, mun treenaamisesta ja työstä on toivottu postauksia ja sisustus ja muu kotiin liittyvä kiinnostaa. Edelleen haluan pitää täällä sellaisen hyvän mielen fiiliksen, mutta ehkä joskus kirjoitan jotain kiukkuisena ja saatte osan sitäkin, lupaan varoitella tällaisissa tilanteissa jo tekstin alussa, niin voitte ottaa pienen huumoriasenteen sitä lukiessanne. Jatketaanko siis yhdessä? Kommentoikaa rohkeasti, se olisi ihanaa! Tehdään tästä vuodesta super!







Kommentit

  1. Ihanaa, että alat taas kirjoittamaan <3 !!Kaikista edellä mainitsemistasi asioista olisi kiva lukea + siitä, että miten asettuminen pohjoisesta etelään on sujunut koko perheellä :). Ja näin kevään lähestyessä itse tykkään lukea paaaaaaaljon sisustusjuttuja ;) ...Mukavaa keskiviikko-päivää sinne :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!
      Kiitos ihanasta kommentistasi ja kiitos postaustoiveesta, sen otan ehdottomasti toteutukseen pian! Sisustusta on varmasti myös luvassa, pidentyvät päivät mahdollistaa niin paljon enemmän kuvaamista ja valo saa aikaan ihmeitä ja tekee mieli pienesti piristää nurkkia.
      Ihanaa viikkoa sinulle, ihana kun seurailet <3

      Poista
  2. Ihanaa kun kirjoitat rehellisesti mietteistäsi. Uskon, että todella monet painivat näiden asioiden kanssa nykypäivänä kun some saa näyttämään kaikkien elämän ja kodin niin täydellisiltä.. enkä ole itsekkään sitä mieltä että kodin sotkua pitäisi kuvata tai kertoa omia henkilökohtaisia harmeja yms, mutta ihan sellainen ”tavallinen” arki ja koti yms on niin kiva seurailla :) kuvien ei tarvi aina olla viimeisen päälle järkkärillä otettuja ja tarkkaan rajattuja vaan ihan ”tavalliset” kivat kuvat riittää.. :) monesti ollaan kavereiden kanssa juteltu kuinka ei jaksa enää edes seurata monia blogeja/instatilejä kun kuvat on kuin jostain muotilehtien kuvauksista.. ei mitään aitoa eikä mitään mihin tarttua.. olen tykännyt lukea blogiasi, ja varsinkin kun jäit äitiyslomalle nuorimmaisestasi postaukset olivat aivan ihania ja jotenkin aitoja ja lämpimiä :)

    Toivoisin postausta siitä kun kirjoittelit, että olet tällähetkellä molempien poikien kanssa pääsääntöisesti kotona. Miten päädyitte tähän ratkaisuun ja kauan olet ajatellut pitää pojat kotihoidossa? :) minkälaista on arki poikien kanssa kotona ja mitä ajatuksia se sinussa herättää? Itsekkin olen 2 ja 5- vuotiaiden lasten kanssa kotona ja olisi ihana lukea ”vertaistuke” tähän elämänvaiheiseen :) myös sisustusjutut näin kevään tullessa kiinnostaa :)

    Tulipas pitkä kommentti :D oikein mukava keväänodotusta!

    T, uusia postauksia odotteleva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos<3
      Monesti itsekin pohdin, että moni tili tarjoaa jotenkin yhtä ja samaa, myös ammattimaisuus on lisääntynyt... siksi sitä ehkä myös sortuu siihen liika ajatteluun ja kritiikkiin. Tästä voisin kirjoittaa niin paljon, että taidanpa laittaa postausideoihin muistiin, kiitos vinkistä siis.

      Aitous on mun avainsana ja niin kovin toivon, että tänä vuonna pystyn olemaan avoin, aito ja rehellinen niin itselleni kuin teille lukijoille. Toki kirjoittaessani olen aina pyrkinyt kirjoittamaan aidosti, mutta moni postaus on jäänyt julkaisematta lopulta... Tänä vuonna tai siis tästä eteenpäin mä kirjotan enemmän, tai siis julkaisen enemmän.

      Kiitos postaus ideoista, laitetaan ehdottomasti toteutukseen. Kiitos myös niiiin ihanasta kommentista<3

      Ihanaa loppuviikkoa<3

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vauvan sänky

String system muutti olohuoneeseen

Vauvan hoitotaso (näin alkuun)