Terveisiä terassilta


"Terkkuja sohvan nurkasta, terassilta... Kesä on antanut maistiaisen itsestään kun lämpötilat ovat kohonneet monena päivänä +20 asteeseen ja meidän koti on saanut lisähuoneen terassista. Terassinovi on ollu auki aamusta iltaan ja ollaan oltu pääosin vain terassilla, sisustellen, leikkien ja ihan vaan nauttien lämmöstä. Eilen havahduin hiirenkorviin koivuissa ja luonto tuoksuu niin ihanalta. Pari viikkoa sitten laitoin jo sohvan paikalleen, joka ostettiin viime kesänä kun muutettiin tähän. Sohva koostuu kahdesta erillisestä sohvasta ja olikin viime kesänä terassin toisella laidalla taivasalla ja aina sateen tullen kiikutin tyynyt katoksen puolelle. Nyt halusin sohvan katokseen, mutta se ei mahtunut sinne niin kuin olin ajatellut ja oli otettava luovuus käyttöön ja tuunasin sohvasta kulmamallin. Nyt sohva on kokonaisuudessaan katoksen alla ja tyynyt saavat olla tuossa säällä kuin säällä ja voipa siinä nauttia vaikka lämpöisestä sadepäivästä halutessaan kastumatta. "

Tällaisen postauksen olin aloittanut pari viikkoa sitten... No, eipä ole hetkeen tarvinnut nauttia lämmöstä ja terassista kun kylmä ilma on puhaltanut läpi suomen. Onneksi nyt sääennusteet näyttävät taas hieman aurinkoisemmalta ja lämpöäkin on hieman luvassa, kesää kohti mennään siis. Pohjoisesta muuttaneena en kyllä uskaltanutkaan uskoa lämpöisiin päiviin kesään asti, joten aika pienellä harmituksella olen selvinnyt. Kieltämättä odotan lämpöä, aamukahvia parvekkeella ja iltapalaa terassilla. 


Terassi odottelee siis lämpöä ihan yhtä kovasti kun minäkin, vielä sieltä uupuu kaikki kasvit ja grillin ympärille on tarkoitus kasata pientä kesäkeittiösysteemiä. Hommaa siis rittää. Pääosin kaikki kalusteet terassilla on siis vanhoja, mutta pöydän ympärille löysin uudet tuolit Torista, ja edelliset tuolit pääsivät uuteen kotiin. Mattokin terassille löytyi omasta takaa, kun meidän vanha olohuoneen matto odotteli jemmassa päätöstä mitä sille tehdään... No, en myynyt vaan nappasin terassille ja toivon, että kestää siellä hyvin. Matto on siis Pappelinan ja tarkoitettu niin sisä- kuin ulkokäyttöön.

Sillä välin kun terassin sisustus on saanut hieman odotella, on sisällä tapahtunut pientä päivitystä ja ollaan käyty kaikkia kaappeja läpi, tämä homma jatkuu vielä ja tuntuu ikuisuusprojektilta. Jos et vielä seuraa instassa @sopivastisikinsokin niin nyt kannattaa viimeistään klikata itsensä sinne, jos kiinnostaa esim. meidän poikien pienet vaatteet ja kodin sisustus, nimittäin vinkkailen sinne aina kun olen myymässä jotain ;)


Ihanaa viikonloppua kaikille! 

ps. Kuvat on parin viikon takaa ja ah se lämpö oli ihanaa! Onneksi kesä on vasta edessä! Löytyykö lukijoista muita ketkä odottaa kesää ja lämpöä? 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vauvan sänky

String system muutti olohuoneeseen

Vauvan hoitotaso (näin alkuun)