Kesäloma suunnitelmilla vai ilman?

Kesä ja kärpäset on täällä, vielä viikko töitä ja saan kirmata lomalle. Lapset on jo ihan lomamoodissa ja sehän ei haittaa, ihana vaan kun ei ole kiire minnekään. Meillä on loman suunnitelmat vielä auki, eikä oikein tiedetä mitä haluttaisiin tehdä. Me lomaillaan  poikien kanssa viisi viikkoa ja mies  sitten heinäkuussa kolme viikkoa. Heinäkuussa me käydään Kokkolassa ihan kahdestaan miehen kanssa juhlimassa ystävien häitä ja sitten ollaan varattu perhekuvaus Tampereelle, että on meillä jotain pieniä suunnitelmia... Mutta pohditaan pitäisikö Tampreelta varata hotelli, vai ajella päiväseltään, pitäisikö käydä Särkänniemessä vai riittääkö Linnanmäki. Korkeasaari on kiva, myös maatiloilla on kiva vierailla, toisaalta tekisi mieli käydä laivalla tai lentää vähän kauemmas. Tuntuu että pitäisi lähteä vähän kauemmas että saisi oikeasti pään lomalle, etenkin miehen! 


Syksylle ollaan suunniteltu viikon rentoa lomaa jossain lämpimässä ja tässä juuri selailin minne mentäisiin. Kriteerit meillä on lapsiystävällisyys, lyhyehkö lento, lämpöä, uima-altaat, all inclusive ja siisti hotelli, halutaan siis mahdollisimman helppo ja huoleton viikko. Meillä olisi myös miehen kanssa palkintolennot käytettävissä, joten ehkä napataan myös pitkä viikonloppu ihan kahdestaan jonnekin. Mutta ne sitten kesän jälkeen, syksyn pimeyden piristämiseksi. 

Millaisia suunnitelmia teillä on kesään? Olisiko suositella jotain paikkaa minne mennä lasten kanssa? Vai tarvitseeko lomaa suunnitella valmiiksi? Me elettiin viime kesä tosi fiiliksellä, ei varattu mitään ennakkoon ja oltiinkin pääosin kotona, mutta silti tehtiin yhtä ja toista ja meillä oli ehkä paras kesäloma ikinä! Pitäisikö siis jättää suunnitelmat tälläkin kertaa minimiin ja katsella minne fiilis vie? 

Kaipaatko sinä suunnitelmia vai osaatko antaa fiiliksen viedä? 

Ihanaa alkanutta viikkoa, nautitaan kesästä! <3 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vauvan sänky

String system muutti olohuoneeseen

Vauvan hoitotaso (näin alkuun)