Keittiön uusi kaunotar

Iltaisin, kun Roope nukahtaa enkä uskalla nousta vielä sängystä, selailen kirpputoreja ja blogeja, sosiaalista mediaa ja no, nettiä ylipäätään... Mutta kirppislöydöt on jotain aivan parasta, ja minä harrastan nettikirppareita melko paljon, se on aivan oma maailmansa, mutta aivan mahtava sellainen! Meidän kotona suuri osa huonekaluista on kierrätettyjä, hankittu joko nettikirpparin kautta tai ihan livekirppareilta. Uusimpana kirppislöytönä meillä komeilee uusi ruokapöytä, joka osui silmiini selaillessa tori.fi sivua viime perjantaina. Eräänä päivänä kahvikupposen äärellä ystävän kanssa lensi ilmoille ajatus, että meidän keittiöön voisi sopia pyöreä pöytä. Sen enempää en edes asiaa jäänyt pohtimaan, mutta tuon nähdessäni rakastuin täysin. Myyjä ilmoitti, että myy pöydän sille, joka nopeiten pääsisi sen noutamaan ja minähän aloin säätää ja loppu hyvin, kaikki hyvin, pöytä on meillä!


Mieheni hannasi hieman vastaan, mutta kun sunnuntaina sain pöydän paikalleen, oli hänenkin myönnettävä, että pöytä on super hieno! Pöydässä on elämisen jälkiä, jalassa hieman ruostetta ja pinnassa naarmuja, mutta niin käytetyssä kuuluukiin. Jalan kiillottelen kun jaksan ja pöytälevy maalaataan varmaan kesällä kertaalleen. Pöytä on halkaisijaltaan 135cm ja sen mukana tuli myös tuo pieni pyöreä lisäosa joka pyörii. Lisäosan voi myös ottaa pois ja silloin pöytä on vain tasainen, mekanismi on kiinni pienessä osassa itsessään. Jotta pöytä olisi täydellisellä kohtaa keittiön keskellä, pitäisi valaisinta siirtää hieman keskemmäs keittiötä, mutta sen ehtii tässä joskus... luultavasti nappaan vaan koukun kattoon ja johdon sitä kautta. Tällä hetkellä asia ei häiritse, kun olen aivan sokaistunut ihastelemaan tuota pöytää. Yhtäkkiä siedän myös noita masterseja joihin olen aivan kyllästynyt, vaikka sopivasti sain hetki sitten vihjeen, että joku haluaisi ostaa juurikin neljä tuollaista... hmm.
En edes tiennyt rakastavani pyöreitä pöytiä, ihastellut olen kyllä monissa kuvissa, mutta että näin ihana... Kuinka innoissaan voikaan olla huonekalusta? Hahaha..

On muuten ihana kun päivisin on valoisaa, onneksi joka päivä hetken pidempään. Kevättä kohti mennään ja kodin sisustaminen ja kuvaaminen on niin paljon kivempaa valoisalla. Kun valo alkaa piristää päiviä, tulee mulle pakottava tarve saada tuoreita kukkia pöydälle ja nytkin keittiössä komeilee tulppaanikimppu. Perinteinen perjantaikimppuaika on täällä taas! Ihanaa keskiviikkoa ihmiset, kohta on taas jo viikonloppu, hurjaa! Meillä pitäisi aloitella 1-vuotis synttäreiden suunnittelu ja sen tiimoilta menenkin perjantain yhteen paikkaan... siitä lisää pian!


ps. kommentoinnissa on ollut jotain vikaa, eivätkä kommentit kuulema tule perille. Laittaisitko minulle viestiä muuta kautta jos olet törmännyt samaan niin yritän selvittää asiaa... www.facebook.com/sopivastisikinsokin
IG: @sopivastisikinsokin_krista
tai ihan sähköpostilla sopivastisikinsokin@gmail.com
kiitos<3

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vauvan sänky

String system muutti olohuoneeseen

Vauvan hoitotaso (näin alkuun)