Ihana kesä terassilla


Voi kesä kun oot ihana! onnistuin hukkaamaan tietokoneen laturin ja koska vierashuone odottaa vielä yhtä sun toista kalustetta, en ole jaksanut aiemmin kaivella siellä majailevia laatikoita. No, nyt kaivelin ja laturi löytyi, kone on ladattu ja blogi päivittyy! Jipii! (Edellinen postaus puhelimella ja voi sitä säätöä, en jotenkin osaa yhtään..)


Tämä kesä on ollut aivan uskomattoman ihana, ymmärrän niitä kenen mielestä helteet alkais rittää, mutta itse en ole ihan vielä valmis niistä luopumaan... talvi on taas pitkä ja pimeä. Nyt siis nautitaan kesästä, täysillä! Meidän koti on edelleen aivan kesken, koska ei näillä säillä voi vaan sisustaa sisällä. Sen sijaan ollaan panostettu hieman terassiin ja ajattelinkin hieman esitellä sitä teille. 


Meidän uuden kodin terassi on iso, siihen paistaa aurinko klo 12 eteenpäin aina iltaan asti, kuitenkin puiden tuoden varjoa aina osalle terassia. Meidän terassilta löytyy nyt vanhasta kodista mukana tuodut aurinkotuolit, joilla en ole kyllä juurikaan ehtinyt makoilemaan kun saa juosta pienimmän perässä... mutta ensi kesänä sitten. Myös ruokapöytä ja tiipii ovat vanhoja, sohva ja tuolit ostettiin muuttoviikolla. Iso terassi ja nämä helteet on olleet kyllä ihan parasta. Se on vaan niin jännä miten paljon paremmalta kaikki maistuu ulkona, on ollut ihana kattaa pöytä ulos tai napata kahvikuppi ja mennä nauttimaan sohvalle. Grilli meiltä uupuu, mutta katsellaan vieläkö tälle kesää se hommataan ja ehditään pitää grilli-iltoja ystävien kanssa. Jatkuisipa tämä lämpö vielä hetken, pimenevät lämpimät illat terassilla on vaan jotain niin ihanaa. Lyhtyjä ja jotain ihania valoja pitäisi vielä hankkia terassille...



Ainoa mikä kesäpäiviä terassilla on hieman häirinnyt, on ampiaiset, joita pörisee koko ajan jossain vaikka pesiä ei näy. Illaksi ne onneksi häviävät ja iltaa voi viettää rauhassa. Eilen asensin terassille valepesiä ja vielä pitäis tehdä hunajacoctail, jospa ne sitten antaisi meidän olla taas rauhassa... 

Ihanaa viikon jatkoa kaikille, tästä tämä blogi taas heräilee kesälomilta. Luvassa olisi kodin esittelyä, jota onkin ehditty jo toivoa, arkisia kuulumisia, lastenvaatehöpötystä ja kaikkea muuta höpötystä,eli sopivasti sikin sokin kaikkea mitä meidän elämä on!   


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vauvan sänky

String system muutti olohuoneeseen

Vauvan hoitotaso (näin alkuun)