Luonnonmukainen muovailuvaha testissä


Saatiin joku aika sitten ihana paketti Kiddexiltä, ja vihdoin saan esitellä teille, mitä kivaa tekemistä me saatiin lasten kanssa päivien piristykseksi. Paketista löytyi Ailefo muovailuvahaa, joka on täysin luonnonmukaista ja myrkytöntä, sekä tarvikkeita muovailuun! Kylläpä vain oli pieninkin innoissaan kun pääsi muovailemaan ja leikkaamaan palasia veitsellä, Petrus taiteili yhtä ja toista ja innostui kaulitsemaan ja leimailemaan palasia.


Vaikka meidän päivä on esimerkiksi tänään ollut ihan yhtä kiukuttelua ja riehumista, niin olipa vain ihana hetki kun pojat istuivat yhdessä muovaillen hymyssä suin. Meidän pojat on aika eläväisiä, mutta jos kyse on jostain käsillä tekemisestä, niin he keskittyvät hiljaa ja taiteilevat kaikessa rauhassa. Meillä ei ole ollut muovailuvahoja pitkään aikaan, joten en edes muistanut miten kiva niillä onkaan taiteilla. Nämä Ailefot tosiaan on täysin luonnonmukaisia, kuten aiemmin mainitsin, joten aika huolleta voi antaa perheen pienempienkin niillä muovailla ja vaikka vähän maistaakkin, sillä kaikki ainesosat ovat elintarvikekäyttöön hyväksyttyjä. Hyvältä ne ei maistu, joten tuskin maistuu isompina annoksina, jos joku innostuu leikin kesken maistamaan, haha. Ailefon muovailuvahoista löytyy ihania kirkkaita värejä, jotka on saaneet sävynsä esimerkiksi vihreistä kasveista, punaisista hedelmistä ja kasviksista. Ne eivät sisällä mitään hajusteita tai parabeeneja, ja kaikki säilöntäaineet ovat luonnonkosmetiikassa ja elintarvikkeissa hyväksyttyjä.


Kun lapset on kotihoidossa, haluan tarjota mahdollisimman monipuolista tekemistä ja erilaisia kädentaitoja. Joskus tuntuu, että arki on yhtä tekemisen keksimistä ja etenkin askartelut ja muut tuntuu jäävän meiltä aivan liian vähälle... Piirtää meillä tykätään paljon ja näköjään muovaillakkin. Tuo Ailefon muovailuvaha on muuten aivan ihanan tuntuista käsissä, kasvisöljyjen ansiosta se on ihanan pehmeää ja öljyt tekevät myös hyvää pienten käsien iholle. En tiedä onko parempaa muovailuvahaa olemassakaan, ainakin tähän astisen kokemuksen mukaan, tämä on parasta muovailuvahaa mitä meillä on ollut. Ailefo on Euroopan ainoa täysin luonnonmukainen muovailuvaha!  Eikä muuten yhtään haittaa, että purkit ja oheistarvikkeet ovat kauniit ja helposti kierrätettävissä tarpeen tullen.


Jos teiltä löytyy pieniä muovailun ystäviä ja myrkyttömät muovailuvahat olisivat tarpeelliset, niin kannattaa ehdottomasti kurkata mun instaan! Siellä nimittäin starttaa arvonta, jossa voit voittaa itsellesi purkillisen (540g) muovailuvahaa ja leimasimen!

*Tuotteet saatu.


Aliefo tutteita jäälleenmyy seuraavat liikkeet:
A-T Lastenturva, Vantaa
A-T Lastenturva/Stockmann, Helsinki
Hippu Kids & Lifestyle, Kempele
Huvikumpu, Seinäjoki
Iloinen Heppu, Vantaa
Ipanainen, Helsinki
Kideco.fi
Kultahippuset, Kauhajoki
Lastentarvike Pikku Tipu, Mikkeli
Lelukauppa Riimikko, Porvoo
OZBaby, Turku
Sebwil Oy, Sipoo
Verkkokauppa Minim.fi
Wauva Kauppa, Tampere


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vauvan sänky

String system muutti olohuoneeseen

Vauvan hoitotaso (näin alkuun)