2016/01/31

Bestå muutti eteiseen

Meillä on kuljeskellut Ikean Bestå kapea kaappi tässä talossa nyt ympäriinsä löytämättä paikkaansa. Viimeisemmäksi se on viihtynyt meidän makuuhuoneessa, jota ennen se koristi olohuonetta ja hetken se ehti majailla myös pukeutumishuoneessa. Torstai-iltana kun eteisen penkki oli vuorattu lasten talvivaatteilla ja repuilla, sain päähän piston luopua penkistä. Menetin siis hermoni sillä hetkellä liian helppoon laskutilaan, joka oli vain tiellä. Perjantaiaamuna laitoinkin sitten hihat heilumaan ja ensitöikseni raivasin penkin tyhjäksi ja siirsin muualle, eteinen avartui samantien hurjasti. 



Bestå-kaappi löysi siis vihdoin paikkansa tästä talosta ja meidän eteinen on nyt minun silmään aivan ihana! Avara ja tyylikäs ja sainpa muuten tuon uuden valotaulunkin esille vihdoin! 


Niin ja mihin se penkki sitten joutui... No, myydä en sitä kuitenkaan sitten (ainakaan vielä) raskinut vaan sille löytyi uusi paikka olohuoneesta. Toivotaan huomiselle auringon paistetta niin saan kuvailtua olohuonetta, siellä nimittäin tapahtuu jälleen... 



Ihanaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3