2016/01/04

Talven taikaa ikkunan takana

Tänään pakattiin joulu laatikkoon ja vietiin varastoon odottamaan ensi joulua. Samalla siivoiltiin kotia ja olohuone kokikin taas pienen muodonmuutoksen kun sohva sai harmaat päälliset takaisin (ne valkeat oli aivan sanonko mistä...) ja lahjaksi saamamme ihana Annon Jalpaikka matto asettui lattialle valkoinen puoli ylöspäin. Jotkut sen varmasti jo Instan puolelta bongasivat ja musta puoli saikin koristaa olohuonetta valkoisen sohvan kaverina hetken. Huomenna meidän olohuoneeseen saapuu jotain, josta olemme pitkään jo mieheni kanssa haaveilleet. Kyseinen haave jo kerran jos kaksi haudattukin kun tuntui, että kyseistä tuotetta näkyi jo liikaakin joka paikassa, mutta sitten keksimme hankkia sen erivärisenä kuin alunperin ajattelimme. Ai että mä odotan että pääsen esittelemään sen teille... Kuka arvaa mitä meidän olohuoneeseen tulee huomenna? Vinkkinä voisin kertoa, että rottinkituoli saa väistää pikkuhuonetta koristamaan uuden ihanuuden myötä. Iik, en malta odottaa!


Nyt kun on muutama sisustushaave on saatu toteutettua niin arvatkaa vaan onko minulla jo liuta uusia. Ensimmäistä kertaa minusta tuntuu, että tässä talossa me asumme pitkään ja tänne niitä haaveita on ihana toteuttaa, kun ei tarvitse pitää kiirettä. Vaikka myönnän kyllä olevani välillä hieman hätäinen ja haluaisin "kaikki mulle heti nyt". Olin ajatellut napsia kuvia olohuoneesta vasta huomenna päivänvalon aikaan, mutta tänään ikkunoista avautui niin kaunis värimaailma, etten malttanut olla tallentamatta sitä linssin läpi<3 
Tosiaan, lupailin "esitellä" joululahjanikin teille, mutta koska yksi niistä saapuu vasta huomenna, saatte vielä hetken odottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3