Meidän Joulu

Kotona taas ja enää ei kyllä lähdetä minnekään, vaan nautitaan ja vähän sisustellaan tämä loppuloma. Ajattelin, että voisin vilauttaa hieman meidän Joulua teille, ennen loppiaista kuitenkin vielä jaksaa hieman jouluisia juttuja, eikös? Joulu tosiaan vietettiin äitini kauniissa kodissa Kuopiossa, jossa Joulun tunnelma valtasi mielen heti pihaan
ajettua. Pihaa koristi suuret lyhdyt ja kynttilät. Tonttusia seikkaili lasten mieliksi ympäri taloa ja kynttilät paloivat joka huoneessa, joulumusiikki soi ja kuusi tuoksui ihanalta. Iso kiitos äitille, me saimme nauttia Joulusta täysin. Ainoa mikä meinasi hieman hymyjä hyydyttää, oli kun astianpesukone hajosi aatonaattona ja niinpä saimme yhden yhteisen tekemisen lisään kun tiskattiin porukalla, joka oli kyllä lopulta ihan hauskaa. 


Aattoaamuna heräiltiin koristelemaan kuusi, jonka alta lapset löysivät pienet paketit, sekä viestin tontulta. Naurua, iloa ja yhdessä oloa, joulusauna, hyvää ruokaa ja ihania herkkuja, Joulupukki ja Muori, sekä aivan liikaa lahjoja, niistä oli meidän Jouluaatto tehty. Illalla painoin pääni tyynyyn häkeltyneenä kaikista ihanista lahjoista joita sain, huulilla hymy, joka johtui ihanasta perheestä ja onnellisuudesta, siihen oli hyvä nukahtaa.


Joulunpyhät vietimme Kuopiossa,  pyörähdettiin pari yötä kotona ja uusi vuosi vietettiin puolestaan mieheni vanhempien luona Kuusamossa. Mitä se Joulupukki sitten minulle toi... No, sen taidan paljastaa seuraavassa postauksessa. 

Aivan mahtavaa Uutta Vuotta kaikille ihanille lukijoille! Klikkailkaahan kaikki itsenne lukijoiksi <3

Ei kommentteja

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3