2016/01/11

Ensimmäinen blogitapaaminen, ja missä talossa!

Ah! Ihana maanantai! Aamulla vein pojat kouluun ja hoitoon, nappasin itselleni tuoreen croissantin kaupasta ja tulin kotiin keittelemään aamukahvit kaikessa rauhassa. Vaikka vietänkin maanantaisin "vapaapäivää", on suunnittelua, sähköposteja ja muuta hommaa näin vuoden aluksi todella paljon. Tänään itseasiassa pyörähdin töissäkin pienen hetken, kun kävin läheisellä koululla hieman tanssittamassa koululaisia - tuollaiset jutut ovat aina yhtä jännittäviä, mutta selvisin!

Viikonloppu hurahti taas vauhdilla ja tuntuu aivan hullulta, että eletään jo tämän vuoden toista kokonaista viikkoa. Lauantai oli minun osaltani kovin jännittävä, mutta aivan eritysen kiva päivä, sillä osallistuin elämäni ensimmäiseen blogitapaamiseen. Ehkä minä nyt alan ihan oikeasti olla joku bloggari, hah! (Tuo kuulostaa niin hassulta.) Viime vuoden lopulla sain kunnian liittyä POP-blogeihin, eli sisustus-ja lifestyleblogit Pohjois-Pohjanmaa ja lauantaina sain kunnian tavata muita ihania bloggaajia. Tapaaminen oli instagramista tutun @Jonna_myhome:n kauniissa kodissa, jossa me kuljimme huokaillen, joka nurkkaa ihastellen ja kamerat räpsyen. Tässäpä ehkä olikin se minun suurin jännityksen aihe, nimittäin juuri tuo kuvaaminen ja kamerat ja kaikki, niissähän olen vielä kovin alussa, mutta joka päivä oppii uutta. Jonna otti meidät lämpimästi vastaan ja me vieraat toimme tarjoiltavia "nyyttäri meinigillä". Fiilis oli rento ja jännityskin kaikkosi melko nopeaa, Kiitos siis kaikille ja tietenkin erityisen iso kiitos Jonnalle, että avasit meille ovesi.
Katsokaa nyt tätä kotia, valkoista, avaraa, kaunista... onko ihmekään, että @Jonna_myhomen instagram tili on niin suosittu. Yksinkertainen kauneus jatkui läpi talon, eikä yksikään huone poikennut tyylistä. Lastenhuoneiden seinistä löytyi leikkisää tapettia mustavalkoisena ja molemmat lapset olivat saaneet antaa loppusilauksen huoneilleen ihan itse. Valkoisuus ei kuitenkaan vienyt kodikkuutta, eikä korkeatila tuntunut kolkolta, heti ovelta sisään tullessa tiesi tulleensa jonkun kotiin, jossa kodikkuus huokui valkoisen kauneuden keskellä. Ja hei! Mites nuo näkymät ikkunasta, ihana metsä! Mun haave olisi asustella joskus metsän laidalla ja ihastella metsän ihmeitä ikkunasta...  No, haaveita saa aina olla ja ainakin mukaan tarttui siivousintoa ja järjestelypakko, eli nyt hihat heilumaan ja koti kuntoon.
Aivan super ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! Mä oon täällä ihan yhtä hymyä, jee!6 kommenttia:

 1. Oli todella mukava lauantai! Ja olipa mukava tutustua sinuun! Vaikutat oikein mukavalta tyypiltä. <3 toivottavasti nähdään toistekin blogitapaamisissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös, kiitos! <3 Oli ihana tavata uusia ihmisiä, seuraavaa kertaa odotellessa :)

   Poista
 2. Olipa mahtava tapaaminen ja todella upea koti. Oli mukava myös tavata taas blogi-ystäviä niin uusia kuin vanhojakin.

  VastaaPoista
 3. Kiva blogi sulla, jäin lukijaksi! Harmi, kun en tällä kertaa itse päässyt mukaan tapaamiseen. Ehkä ens kerralla sitten taas. Tervetuloa kylään munkin My life blogiin :)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3