Sairaalakassi


Vaikka me tiedetäänkin tarkka päivä milloin vauvan tulisi syntyä, on minulle tullut pieni pelko siitä, että synnytys käynnistyisi jo ennen tätä ja lähtö tulisi nopeaa. Tuntemuksia synnytyksestä ei onneksi ole juurikaan ollut muutamia supistuksia lukuun ottamatta... Kuitenkin se, että tämä vauva on jo aivan lähtökuopissaan laskeutuneena ja kiinnittyneenä, luo pientä jännitystä odotukseen. Kumpikaan pojista kun ei koskaan edes laskeutunut... Toisaalta, turhapa tässä on stressata, jos tämä käynnistyy niin se on menoa sitten, mutta luotetaan nyt, että kaveri malttaa sovittuun päivään asti. 

Sairaalakassia olen tosiaan jo hieman pakkaillut, loput tavarat heitän reppuun kun lähdetään. Netti on täynnä ohjeita mitä kassin pitäisi sisältää, mutta aiemmillakin kerroilla olen pärjännyt melko vähällä, joten mitään turhaa en pakkaa mukaan tälläkään kertaa. 


Tärkeimmät jutut on toki omat hygieniavälineet, eli shampoo, hoitoaine, hammasharja ja -tahna, liivinsuojuksia, kosteusvoide, ponnareita ja hiusharja. Meikkejä vähän arvon, että pakkaanko mukaan, mietin että tekeeköhän mieli vähä ehostautua kotiin lähtiessä... Eli meikit saattaa myös reppuun sujahtaa lähtiessä. Alusvaatteita ja sukkia pakkaan mukaan varalta muutamat, vaikka onhan ne sairaalan verkkomallit aivan mega seksikkäät ja ihanat. Yhdet omat "kotihousut" pakkaan matkaan ja sandaalit, jotka on helppo vetästä jalkaan liikkuessaan. Vaikeinta on ollut miettiä vaatteita kotimatkalle, tiedän ettei kroppa ole se oma vanha mikä oli 9kk sitten, haava tulee olemaan arka , mutta mammalegginsit eivät pysy jalassa jos vanhat merkit pitävät paikkansa...  Niinpä mukaan valikoitui ihan vain legginsit ja tunika, helpot ja rennot, mutta ei ihan verkkarit kuitenkaan. 
Vauva saa kotiutua valkoisella perus bodylla, Po.pin sinisillä raitapöksyillä ja pienillä villasukilla. Sisävaatteiden päälle vetäistään säästä riippuen toppahaalari tai villapuku, pienet lapaset ja paksut villasukat, kypärälakki, sekä Joulupukin tuoma ylisöpö Metsolan pipo. Lisäksi käärö pyöräytetään lämpöpussiin ja ulkona olon ajaksi suojataan harsolla, vaikka ei tietenkään ulkoilla kun ne pari minuuttia mitä liikutaan autolle ja autosta kotiin. Vaatteiden lisäksi mukaan siis lähtee harso ja tutti tuttinauhoineen. Pojat halusivat tuoda vauvalle jonkun oman lelun, joten se saadaan toivottavasti asettaa sitten sängyn päähän jo sairaalassa.


Kun näitä pieniä tavaroita pakkailee niin en malttaisi enää odottaa että näen hänet<3 

Kaiken tämän "pakollisen" lisäksi pakkailin mukaan muutaman sisustuslehden, ristikkolehden ja kynän, kännykän laturin ja kameran. Luulenpa, että näillä pärjään varsin hyvin ja eiköhän mieheni tuo jos jotain uupuu... Saa vihjasta jos tästä jäi jotain tärkeää uupumaan! Ei oo enää kauaa! <3 <3 kohta saan jo esitellä meidän pienen ihmeen, joka tekee meidän perheestä kokonaisen! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ihanat pyyhenipsut puuhelmistä ja ensimmäinen blogiarvonta!

Vauvan sänky

String system muutti olohuoneeseen