Ihana kamala aurinko

Siis aivan hurjaa, että helmikuu on kohta taputeltu ja maaliskuu on täällä. Maaliskuu on sellainen selkeä startti kevääseen, kevättalven aurinkoiset pakkaskelit kutsuu ulos ja ulkoilu on ihanaa kun voi tuntea auringon jo hieman lämmittävän. Tuo ihana keltainen möllykkä on kyllä ollut uskomaton piristys tähän alkaneeseen vuoteen ja kyllä se selvästi hieman jo lämmittää näin helmikuussakin. Täällä on paukkunut pakkaset parissa kymmenessä, joten ulkoilut on jääneet melko lyhyeen, mutta ehkä pakkaset alkavat nyt jäädä taa ja päästään todella nauttimaan tuosta lumesta mitä tuolla pihalla on aivan liikaa... Auringon valo todella piristää ja saa minussa aina sellaisen virtapiikin aikaan. Olen aloittanut kaappien siivouksen ja kaikki turha saa luvan lähteä, pojat jo tuossa kysyivätkin, että "myytkö sä äiti ihan kaiken?" Noo... en ihan mut melkein. Vauvavuosi nautittiin eikä stressattu kodista juurikaan, mutta nyt iski hirveä ahdistus tavarapaljouteen ja nyt lähtee! Vaatekaappien päivitys on ollut kyllä käynnissä jo tovin ja nuorimman kohdalla tilanne on super hyvä, kaapista löytyy pääosin yhteen sopivia, oikean kokoisia vaatteita ja kaikki turha on kierrätetty. En jemmaile juurikaan seuraavaa kokoa, enkä säästele pienempiä, ostan kerralla ne mitä tarvitaan ja hävitän vanhat. Ehkä tämä on aihe joka vaatii ihan oman postauksen. Oman vaatekaapin käyn läpi muutaman kerran vuodessa, ja nyt olisi taas se aika kun kaikki turha saa lähteä ja tällä kertaa olen entistä rohkeampi hävittämään myös ne "voisko tätä joskus käyttää-vaatteet". 

Sillä välin kun kodin kaapit alkavat järjestyä, lenkit maistuvat paremmalta ja ulkona hymyilyttää, muistuttaa tuo auringon valo myös siitä, että meillä asuu ihan tavallisia, ei niin siistejä lapsia. Talven hämäryys joka väsyttää ja saa ihmiset valittamaan, on itseasissa hirveän kiva, sillä se ei muistuta joka hetki leijailevasta pölystä, joka paikassa olevista sormenjäljistä, lattia tahroista ja epätasaisesta seinän maalipinnasta... Jep! Niin vain on sen joka keväisen kevätsiivouksen aika ja ikkunat, seinät, ovet, kaapinovet, tv-ruutu ja mitä ihmeellisimmät asiat kotona odottaa pesua, sillä ne on täynnä sormenjälkiä, vaikka kyllä mä väitän että niitä on pyyhitty tasaisin väliajoin. Tehtävälistalla olisi siis siivousta, pimennysverhojen hankintaa, maalausta ja ulkoilua tottakai. En malta odottaa, että sää lämpenee ja pääsee nauttimaan kahvia terassille, ehkä on pakko tehdä joku retki lasten kanssa hiihtolomalla jos sää sallii, nimittäin kahvi aurinkoisessa pakkassäässä on aivan parasta! 

Ihanaa viikkoa kaikille, nautitaan tuosta ihanasta auringosta eikä anneta pakkasen lannistaa! Nyt täkit ja tyynyt pihalle niin saa pöpöt kyytiä! 

Pus! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ihanat pyyhenipsut puuhelmistä ja ensimmäinen blogiarvonta!

Vauvan sänky

String system muutti olohuoneeseen