HEVEA Rubberwood Jakkara - ihana puinen uutuusKaikki varmaan tietää sellaiset muoviset apujakkarat, jotka kuin itsestään löytävät tiensä koteihin joissa on pieniä lapsia... Meiltäkin on löytynyt sellainen jo vuosia, ruma sellainen, mutta toisaalta se on piiloutunut aina hyvin vessan tason alle ja saanut jatkaa elämäänsä kanssamme. Joku aika sitten totesin miehelleni, että miksi meillä ei ole puista tuollaista jakkaraa, jonka kehtaisi nostaa avuksi muuallekin kuin vessaan, kukahan meille sellaisen nikkaroisi? Ja sitten, kuin tilauksesta sain viestin, jossa minulle tarjottiin HEVEA:n uutuustuotetta, Rubberwood Jakkaraa! 


Hevea Rubberwood Collection

HEVEA Rubberwood collection on HEVEA:n lanseeraama uusi tuoteryhmä, joka hyödyntää entistä vastuullisemmin ja ekologisemmin kumipuuta, joka pystyy tuottamaan lateksia luonnonkumituotteisiin 30 vuotta ennen kuin se kaadetaan. 

Uusin tulokas tuoteperheessä on Rubberwood Jakkara, joka on tyylikkyytensä lisäksi turvallinen ja monikäyttöinen. Jakkara on valmistettu 100% kumipuusta, sen likuesteet ovat luonnonkumia ja se on viimeistelty vesipohjaisella myrkyttömällä ja liuotinvapaalla lakalla.

Myyntiin tämä Jakkara tulee maalis-huhtikuunkuun vaihteessa.

Kaikki HEVEA:n tuotteet ovat myrkyttömiä eivätkä sisällä BPA:ta, ftalaatteja, PVC:tä tai väriaineita.

Jakkara heti testiin....


Kun HEVEA Jakkara saapui, se pääsi heti käyttöön. Ekana iltana siinä pestiin hampaat ja sen avulla 4-vuotias ylsi hienosti lavuaarille pesemään kasvot ilman, että koko vessa kastui. Mutta parasta oli kun kokkailtiin yhdessä ja uuden jakkaran avulla ylsi hienosti keittiön tasolle. Jakkaran jaloissa olevat kumitassut pitävät jakkaran hyvin paikoillaan, eikä se luista alta märälläkään lattialla. Puuvärinsä ansiosta se tuo lämpöä ja sopii meidän kodissa huoneeseen kuin huoneeseen. Toistaiseksi jakkara on päässyt kovimpaan käyttöön Petruksen kanssa, mutta kunhan Roope kasvaa niin hänkin saa kiipeillä sen avulla pesemään itse käsiä ja auttamaan äitiä keittiössä. Roopekin on toki jakkaraa testaillut, siinä on istuskeltu ja siihen on kiivetty, vähän seistykin. 

Tuo pieni söpö jakkara on siis saatavana jälleenmyyjiltä kuun vaihteessa:

Ihanaa alkanutta viikkoa! Nyt kannattaa pysytellä kuulolla, sillä kaikkea kivaa tulossa lähipäivinä! 

...ja psst!

Instagramin puolella vielä tämän päivän arvonta, mistä voit voittaa liput Lapsimessuille! Kurkkaa lisää täältä: @sopivastisikinsokin_krista

*Postaus on toteutettu yhteistyössä Kiddex Oy:n ja Hevea:n kanssa. Jakkara saatu somenäkyvyyttä vastaan. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ihanat pyyhenipsut puuhelmistä ja ensimmäinen blogiarvonta!

Vauvan sänky

String system muutti olohuoneeseen