Arjen piristys

Uusi viikko, uudet kujeet. Mun viikonloppu oli kovin työntäyteinen ja lauantai ja sunnuntai menikin aamusta iltaan töiden parissa. Eilen pitkän viikonlopun huomasi pienoisena väsymyksenä, jonka lapset osasivat käyttää hyväkseen ja oltiin vailla yhtä ja toista ja mikään ei oikein ollut hyvä. Just niin maanantai kun olla vaan voi. Maanantai on ennen ollut mun lempparipäivä, mutta nykyään sunnuntai on kirinyt ohi ja luulen, että ensi syksynä kelkka kääntyy taas kun meidän arkirytmi muuttuu eskarin, hoidon ja mun töiden suhteen tyysti.


Eilinen tosiaan meni ihan täysin kotona, hieman siivoillessa ja lasten kanssa touhutessa, ei edes lähdetty pihalle kun oli niin hirveä sää. Paitsi isommat toki ulkoilivat sitten kavereiden kanssa. Tänään meidän oli tarkoitus käydä vähän Jumbossa ja muuta, mutta hypättiinkin aamulla bussiin ja käytiin vaan lähikaupassa ja tultiin kotiin jatkamaan eilen kesken jäänytta siivousta. Kohta saadaan myös mun ystävä kylään ja viikko alkaa selkeästi taittua parempaan päin. 


Eilen tosiaan oli illalla vanhimman pojat treenit keskustassa ja tsemppasin itseni viemään hänet ja kiertelin treenien ajan kaupungilla. Kun väsyttää ja tuntuu ettei arki vaan starttaa, mä piristän usein itseäni kukilla. Yleensä ostan viikonloppukukat, kuten moni tietää, ne on yleensä jotain marketin tulppaaneja tai muita kauppareissulla helposti napattavia, mutta eilen oli saatava maanantaikukat ja siihen ei ihan tulppaanit riittäneet. Olin sen verran myöhään liikkeellä ettei kukkakaupat oikein olleet enää auki ja yhdessä pyörähdin, mutta mikään ei oikein sytyttänyt. Luovutin. Treenien jälkeen piti käydä vielä kaupassa ja päädyin sitten kuitenkin ostamaan kaupan oman "viikon kimpun"  joka oli vähän sinne päin. Kotona purin sen osiin ja otin pari kukkaa pois, jotka eivät miellyttäneet silmää ja nappasin maljakkoon. Niin vain piristyi mieli kun poistui kotoa, osti kukkia ja tajusi, että päivästä selvittiin ja kaikkia edelleen hymyilytti iltapalapöydässä. 

Pääosin arki kaikessa tavallisuudessaan on aika ihanaa, mutta kyllä se joskus vaatii pientä piristystä. Mulle piristys on just vaikka kimppu kukkia, lounas ystävän kanssa tai pullakahvit keskellä viikkoa. 


Onkos sulla jotain tapoja millä piristät itseäsi arjen keskellä? 





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vauvan sänky

String system muutti olohuoneeseen

Vauvan hoitotaso (näin alkuun)