Haaveita kevätauringossa

Kevät aurinko on taas paljastanut likaiset ikkunat, ja herättänyt siivous ja sisustusintoa. Ensimmäisenä haluaisin maalata makuuhuoneen seinän, nykyinen tummansininen ei vaan tunnu omalta yhtään. Makuuhuoneeseen kaipaan vaaleutta ja valoisuutta, joten jokin vaalea sävy olisi ihana, ei ehkä ihan valkea, mutta jokin beige tai harmaa. Kunhan seinä on maalattu, ajattelin tuunata meille pienet yöpöydät, joista sain idean yhtenä iltana. Eli, kunhan arjen kiireet hieman helpottaa niin aion vihdoin toteuttaa makuuhuoneen muutoksen.

Olohuoneen sohvaan haaveilen uusia päällisiä, ollaan me myös harkittu sohvan myymistä ja täysin uuden ostamista, koska tähän tilaan mahtuisi hieman isompikin, mutta toisaalta tykkään tuosta sohvasta niin kovasti ja se on pitkän haaveilun tulos, että en tiedä raskinko siitä koskaan luopua. Voi siis olla, että olohuoneen ilme ei kummemmin muutu, eikä tarvitsekaan, se on oikein toimiva just nyt.


Mutta, kun nyt tosiaan päätin kirjoitella haaveista ja hankinnoista, niin yksi mun pitkäaikainen haave on kevään aikana käymässä toteen, kun yhdessä tuumin päätettiin miehen kanssa, että hankitaan uusi ruokapöytä! Rakastin meidän vanhaa pyöreää pöytää joka meille löytyi kierrätettynä, mutta se oli valitettavasti tähän keittiöön liian suuri, eikä keittiö oikein toiminut. Tällä hetkellä meidän keittiössä 180cm pöytä, jonka mun ystävä toi meille testiin, että voidaan miettiä kumpi malli tässä toimii paremmin ja kyllä me ollaan molemmat ehdottomasti pyöreän kannalla. Mikä pöytä meille sitten tulee, niin sitä saatte vielä hetken odotella, vaikkakin instassa olen hieman jo siitä vihjaillut aiemmin. Odottavan aika on tooooodella pitkä. Tämän keittiön suhteen minulla on pari muutakin haavetta, mutta haaveeksi ne saattavat jäädäkin... Tässä kun nyt on jo tovi asuttu ja arkea pyöritetty niin olen alkanut haaveilemaan siitä, että meidän saareke vaihtaisi paikkaa. Harmi vain, että siinä on myös uuni ja tietysti liesituuletin sen päällä, eli aivan ei ole tuosta noin vain nostaa toiselle puolen keittiötä. Mutta, en minä usko että se ihan mahdotontakaan olisi, joten jos jollain on kokemuksia moisesta niin haluan tietää ehdottomasti lisää! Minusta olisi niin ihana saada ruokapöytä olohuoneen puolelle keittiöstä ja saareke tuonne ikkunan alle toisen keittiön tason vastapäätä... Rakas mieheni ei (vielä) oikein ole innostunut asiasta. Asia kerrallaan... Eli tämä asia saa luultavasti jäädä haaveeksi, mutta haaveilu on ihanaa. Niin ja nyt kun se ruokapöytä on tulossa niin arvatkaa vaan onko pakko saada myös uudet tuolit, jep! Miten tässä aina käy näin? Mutta nyt mä voin sanoa, että ne on meillä lopun ikää, (tai ainakin sinne asti että joku lapsista muuttaa omilleen). Tuoleista kuulette pian, sillä tein mielettömän Tori-löydön!

Lastenhuoneet alkaa olla onneksi mallillaan ja kodinhoitohuoneeseen saatiin vihdoin naulakko ja vierashuonekin toimii ja no, eteinen kaipaa kyllä päivitystä. Eteisen naulakko saa lähteä vaihtoon, kun vaan osaisin päättää mitä haluan tilalle. Ehkä nyt kuitenkin aloitan käymällä kaapit läpi, tekemällä kunnon siivouksen ja mietin sitten uudestaan mitä todella tarvitaan ja tarvitaanko ollenkaan. Haaveilu on kuitenkin ihanaa ja toisaalta onhan omaa kotia ihana laittaa ja päivitellä silloin tällöin, eikä se aina maksa hunajaa, joskus muutokset syntyy vain vaihtamalla järjestystä tai tekstiilejä. Kevät on ihanaa aikaa ja kuinka ihanaa onkaan, että se on jo täällä ! Tai ainakin minusta tuntuu siltä tämän kaiken valon keskellä.

Ihanaa loppuviikkoa!





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vauvan sänky

String system muutti olohuoneeseen

Vauvan hoitotaso (näin alkuun)