1 - Kirjeet Joulupukille

Vihdoin on koittanut aamu josta päivien laskenta jouluun alkaa ja kalentereiden takaa löytyy mitä ihanampia yllätyksiä. Koululaisen kalenterista löytyy star wars-legoja, kun pienempi vielä tyytyy perinteiseen suklaakalenteriin, omani haen vielä tänään kaupasta - koska unohdin eilen. Poikien yhteinen kalenteri on ostettu Oliverille useita vuosia sitten ja sen taakse kätkeytyy tänä vuonna ylläreiden sijaan pieniä tekemisiä. Tänä aamuna kalenteri lupasi "lasten ideoiman iltapalan" ja suunnittelu aloitettiin heti aamulla. Näitä pieniä asioita ja tehtäviä tulen kertomaan päivittäin myös täällä blogissa ja kuten lupasin blogi täyttyy jouluisilla postauksilla aina jouluaattoon saakka kalenterin muodossa, kaikkien muiden postauksien lisäksi.

Luukun 1 takaa paljastuu meidän poikien kirjeet Joulupukille. Tuo vuoden tärkein kirje jota pohjustetaan pitkään, luetaan  lelulehtiä, kierretään kauppoja ja vihdoin kirjoitetaan toiveet paperille. 7-vuotias osasi kirjoittaa täysin itse, ilman avustusta, sillä tämä syksy on ollut hänelle upeaa aikaa ja ekaluokka on opettanut jo lukemaan ja kirjoittamaan. Ylpeänä siis laitan kirjeen ihan vain kuvana teille, koska sitä ei tarvitse "suomentaa" <3 Pienempi (2-v.) istui myös totisena pöydän ääressä ja "kirjoitteli" koko ajan sanellen kirjeeseensä. "Kiljotan ite!" Ja näin siinä (kuulema) sanotaan:


"Moi Joulupukki! 

Terve. Oon ollu kiltti, en oo aina. Hoidossa on kivaa. Moi. Tykkään Joulupukista joo. En toivo mittään, mutta toivon lahjaksi ryhmä hau-leluja, uusi juomapullon, isin puhelimen. Minä haluan koneen ja rekan. Ei muuta, mutta rekka.

Minä oon kaski vuotta, Pettus "

Ihanaa Joulukuun 1. päivää kaikille! 2 kommenttia

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3