5 - Joululahja toiveita

Rakas Joulupukki! 

Tämä vuosi on ollut aivan mahtava. On tapahtunut paljon ja päiviin on mahtunut niin iloa, suru, stressiä ja hämmennystä, mutta erittäin paljon rakkautta. Olo on melko väsynyt, mutta onnellinen ja edessä on vielä niin paljon mahtavia juttuja, että loppu vuosi ei ainakaan huononna koko vuoden muistoja. Vaikka olenkin välillä ehkä saattanut olla hieman haastava vaimo, tyhmä äiti ja tiukkapipoinen tanssiope, väitän, että pääosin olen ollut kuitenkin melko kiva, ahkera ja rakastava kaikin puolin. Joten koska uskon olleeni siis kilttinä, uskallan kirjoittaa tämän toivelistan sinulle kuvineen. 

Tänä vuonna toivoisin...

Marimekon trikookankaisia tasaraita-pussilakanoita meidän sänkyyn, värissä harmaa-valkoinen.Valkoista Vitran rar-keinua olohuoneeseen. Lattia kaipaisi myös hieman suurempaa mattoa, joten Annon jalpaikka matto 200*290 olisi aivan ihana, jos matto kasvaisi hieman ja voisin pyöräyttää olohuoneen takaisin toisinpäin, mahtuisi sinne kivasti toinen Hay:n tray-pöytä vanhan kaveriksi. 
Ja sitten... kävipä niin, että puhelin ei kestänyt kosketusta asfaltin ja kenkäni kanssa, vaan sanoi räks. Liikkeessä ystävällinen myyjä kertoi, ettei lasin vaihto itsessään riitä vaan korjaustyö olisi hieman isompi ja kalliimpi. Kotivakuutus taas oli sitä mieltä että lasia vaihtamalla paranee... Eli näyttää siltä, että tarvitsen pian uuden puhelimen. Mutta sitä puhelinta tärkeämpänä pitäisin uutta tietokonetta, sillä sitä tarvitsen päivittäin ja tämä nykyinen koneeni, jota kovasti rakastan ja josta eroaminen tulee olemaan todella vaikeaa, vetelee viimeisiään, eikä pysty enää palvelemaan minua niin hyvin kuin tarpeeni vaativat. Listani viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä toiveena komeilee siis uusi tietokone, omenasta en luovu, joten Macbook Pro olisi nappivalinta. 

 

Minusta tuntuu, että voisin jatkaa listaa vielä loputtomiin, mutta mieheni ilmeestä päätellen tämäkin lista alkaa olla jo aivan liikaa ja minulla on kuulema "melko kalliita toiveita"... Toivoahan saa ja haaveilu on kivaa, saa nähdä mitä se Joulupukki tänä vuonna tuo, vai tuoko mitään. 

Oikeasti paras joululahja on jos lapset ovat onnellisia ja saadaan viettää Joulu yhdessä rakkaiden kanssa <3 

Jokos te olette kirjoittaneet Joulupukille? 

*Kuvat lainattu Finnishdesignshopin, Marimekon, kodin1:n ja Applen nettisivuilta.

Ei kommentteja

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3