2015/12/21

21 - Joulukuusi

3 yötä Jouluun on... Kamalaa kuinka aika on juossut kovaa, minulla on vielä aivan liian monta asiaa "to do"-listassa. Onneksi tänään on ensimmäinen virallinen lomapäivä, joka mahdollistaa asioiden valmistumisen! Tänään pitäisi askarrella hieman koristeita, leipoa pieniä viemisiä, siivota, paketoida lahjoja ja yrittää hieman myös rentoutua. Tekemistä siis riittää mutta päivästä tulee varmasti ihana ilman kiireitä ja aikatauluja.

Eilen vietettiin 4. Adventtia ja minulla päivä meni aamusta iltaan töissä. Kotiin saavuin väsyneenä, mutta iloiset lapset ja jouluinen koti piristivät minua kummasti. Viikonloppuna meille koristeltiin kotiin kuusi, joka ennakko haaveista poiketen ei ole aito. Lopulta aidon kuusen hankinta alkoi tuntua hieman turhalta, koska olemme ison osan lomasta poissa kotoa. Lapsille onneksi kelpaa kuusi kuin kuusi, kunhan vain saavat koristella sen.


Meille kuusi on tuotu aina kotiin aatonaattona ja koristeltu aattoaamuna heti herättyä. Tätä perinnettä jatketaan varmasti tänäkin vuonna äitini luona, jossa ei muovikuuseen tyydytä ja pääsen siis nauttimaan aidon kuusen tuoksusta. 

Nyt iso kuppi kahvia ja askartelemaan poikien kanssa! Huomenna näette mitä kaikkea ollaankaan saatu aikaan ja samalla vielä viimehetken lahjavinkit! 

Huomiseen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3