2015/12/17

17 - Joulukortit seinällä

Eilen kurkattiin millaisia kortteja meiltä lähtee matkaan ja tänään vilkaistaan mihin meille saapuvat kortit pääsevät. Kuten eilen kerroin, rakastan kortteja ja muistan kuinka pienenä saimme mummoni luona avata suuren laatikon ja tutkia hänen lukuisia korttejaan, ehkä kortti-intoni siis tulee jostain lapsuusajoilta. Mikään säilöjä en kuitenkaan ole, vaan joulun jälkeen kortit päätyvät roskiin, paitsi valokuvilla varustetut ja osan itsetehdyistä, mutta hukkuisimme tavaraan jos kaiken säilöisin.


Kortit, kuten valitettavan usein muukin posti jää helposti pyörimään pöydältä toiselle ja lopulta menee hermot. Niinpä päätin viime vuoden tapaan laittaa pätkän narua seinään ja siihen pienet pyykkipojat, joihin kortit saa helposti ja hauskasti kiinni. Meillä lapset tykkää myös ihastella kortteja ja näin ne ovat kaikkien nähtävillä ja yhtä aikaa pois tieltä. Muu posti saakin vähentyä kun päätin vihdoin huomenna iskeä postilaatikkoon "ei ilmaisjakelua kiitos" -tarran jonka dymo-innostuksissani tein.
Tänään olisi sitten edessä vielä tältä osin viimeiset Joulunäytökset ja illan päälle vielä pikkujoulut, sitten loma ja Joulu alkaakin olla ihan nurkan takana, ihanaa!!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3