2015/12/08

8 - Joulumuoti

8.luukku paljastaa mikä onkaan suurinta huutoa täällä Lontoossa, jossa saan vielä tämän päivän viettää. Huomenna alkaa kotimatka, mutta tänään täytyy vielä hoitaa viimeiset shoppailut. Tämä kaupunkihan on oikea jouluparatiisi, niin ihania jouluvaloja joka puolella! Niistä ja koko reissusta lisää kunhan pääsen kotiin tietokoneen äärelle!

Arvaattekos mitä täällä vaatekaupat ovat pullollaan ja mitä näkee todella paljon vastaantulevilla ihmisillä? Mottona tälle ihanalle vaatteelle kulkee "good taste is so last season"!


Saapas nähdä millaisiin meillä pukeudutaan jouluna, vai "unohdanko" käydä ostamassa koko perheelle nämä ihanuudet. Onhan nää tavallaan aika söpöjä... Vai?
2 kommenttia:

  1. Nämä on kyllä niin huippuja! En tiennyt että ovat taas "muodissa" :D Kun olin Jenkeissä vaihdossa 20 vuotta sitten (apua kun olen vanha), ihmiset pitivät niitä joulun aikaan oikeasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän ehkä harmittaa etten sitten kuitenkaan tuonut perheelle näitä... Okei, ei olis mahtuneet laukkuun. Mut siis ihmisillä oli joka paikassa päällä näitä ja ihan vauvasta vaariin! Mua hieman huvitti :)

      Poista

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3